rainy day pink outfit

 TOP: NØRGAARD PÅ STRØGET JEANS: ASOS WATCH: SPONSORED BY DANIEL WELLINGTON SOCKS: PICO 

Kender I det med at man planlægger noget, og så begynder det at regne? Sådan gik det for nyligt, da jeg skulle skyde de her billeder med min søster. Jeg havde taget tidligt hjem fra skole, så vi kunne skyde billeder i dagslys og finde en god location. Så kom jeg hjem og puf! Det begyndte at øse ned! Heldigvis handlede billederne om at være helt matchy matchy, og heldigvis passer mit lille værelse ret godt i farverne til mit outfit, så vi endte med at hive kameraet frem og skyde i min bløde lænestol og vindueskarmen.

Outfittet her stylede jeg udfra det fine Daniel Wellington-ur, som jeg fik i det her samarbejde – jeg valgte det udfra at jeg vidste at det ville gå ret godt til min kærlighed for matchende pink outfits. DW kører nemlig en kampagne lige nu, der hedder #myclassics, så man skulle style billederne udfra det. For mig er noget klassisk, noget man altid vil kunne lide – for mig er det at matche max. Når jeg kører sådan et outfit her, føler jeg mig så optur!

Forresten får i 15% på Daniel Wellington-ure når i bruger koden NEMESIS inde på hjemmesiden 🙂

Hvad synes I om outfittet?