reflektor pt. 1

 photo nemesisbabesoslashlv4_zps000d537d.jpg photo nemesisbabesoslashlv2_zps0ffabd43.jpg photo nemesisbabesoslashlv1_zpsf3430849.jpg photo nemesisbabesoslashlv3_zpsd4a8df8f.jpgLIPS: BEET LIPLINER by MAC, DRESS: SECOND HAND

Det er gået lidt i stå hvad angår outfit-billedtagning for tiden – jeg skal lige hitte ud af hvordan jeg snører efteråret og hvem jeg kan få til at fotografere det inden lyset forsvinder. Jep, så er vi nået til den tid igen! Så i dag står den på en lille portion fjolle-portrætter jeg lavede forleden dag sammen med min reflektor. En reflektor var nok egentlig skabt til at reflektere lys til motivet, men eftersom jeg kun var en person til at styre kamera, reflektor og, nå ja, model, så måtte jeg dreje reglerne en smule. Personligt synes jeg det er toppen. At bruge reflektoren som en rekvisit i stedet for som det, den nu var skabt til, giver sådan et fint og skævt udtryk synes jeg. Jeg snuppede også billeder med guldsiden af reflektoren, hvilke I får at se en anden gang – hvad synes I om mine reflektor-selfies?

When it comes to outfit photo shooting at the moment, I’m kind of behind.. I just need to figure out how to overrule the fall temperatures and who I can get to shoot me when I do, and before the light goes away, too – yep, we’ve made it to that part of the year! So today I’m bringing you a little bit of silly portraits I did the other day, accompanied by my reflector. A reflector is probably just made to reflect the light onto the motif, but since I was only one person to control the camera, the reflector and, oh yeah, the model, I had to twist the rules a bit. Personally I think it’s kind of awesome. Using the reflector as a prop in stead of what it’s supposed to, gives such a nice and quirky expression. I also snapped some shots with the golden side of my reflector, which you’ll see an other time – how do you like these reflector selfies?