relancering af salgsbloggen!

Photobucket

Mange af jer vidste det nok ikke, men jeg har faktisk længe haft en salgsblog kørende. Ikke at jeg har fået nolgt noget, godt nok, men den har da været der. Da jeg i weekenden ryddede lidt op i mit bugnende skab, bestemte jeg mig for at så skulle det være! Jeg hentede alt det tøj frem, jeg ikke bruger, tog billeder af alt tøjet på og brugte ok lang tid på at få oprettet “annoncer” til det hele. Gud, hvor var det et langvarigt projekt, men nu er den her igen: NEMESIS, SALE! (cheesy navn, jeg ved det, men jeg synes selv det var ret vittigt og opfindsomt!) Tingene på collagen herove er bare et udsnit af de over 40 ting, jeg har sat til salg. Jeg vil sige at jeg har været ret rimelig (og knap så nærig, som jeg plejer at være) med priserne, dog er der et par dyre ting, som jeg selv har betalt en god sjat penge for i tidernes morgen. Derudover er der også et par ting, jeg endelig har indrømmet overfor mig selv, at jeg ikke får brugt… selvom de er så pæne! Tjek endelig NEMESIS, SALE ud og gør det lige HER!

Many of you probably didn’t know it, but I’ve had a salesblog for quite some time now. It’s not like I’ve sold anything, though. But when I cleared out my overloaded closet this weekend, I decided that I had to get the salesblog going again! I found all the clothes that I don’t use anymore, photographed it and made post about it all. God, that took a long time, but now it’s back: NEMESIS, SALE! (I know it’s a cheesy name, but I find it quite witty!) The things on the collage above is just some of the more than 40 items I’ll try to sell. I’d say that I’ve priced them less greedy than I normally would, there are some expensive stuff though, which I paid quite a lot of money for in the dawn of times. I’ve also had to put some things on the blog that I finally admitted to myself, I wouldn’t use, despite the fact that they’re so pretty… aaaww! Check NEMESIS, SALE out right HERE!
The site is in Danish, but if you are interested in an item and are willing to pay the foreign postal charges, feel welcome to comment on NEMESIS, SALE, here or email me at nemesisbabe@hotmail.com