resort 15: Jensen og Yoko

jensen yoko 1 jensen yoko 2 jensen yoko 3jensen yoko 4 billedkilde: style.com

Da jeg sad og kiggede resortkollektionerne igennem, som de bliver ved med at rulle ind på Style.com, kunne jeg ikke andet end at stoppe op og kigge en ekstra gang, da jeg kom til Peter Jensen-kollektionen. Selve kollektionen bjergtog mig ikke som sådan(selvom jeg ikke ville hade at eje grapefuit-t-shirten og de hvide bukser, sættet med den gul-printede bluse og de æble-printede ting), men gennemførtheden fik mig til at kigge det hele igennem igen. Og igen. Og igen. Så jeg tænkte at jeg hellere måtte vise jer mine yndlingslooks fra kollektionen og fortælle lidt om den.

Peter Jensen er nemlig, til denne resort kollektion, blevet inspireret af den kære Yoko Ono(det siger du ikke!) og jeg er vild med hvordan han har fortolket hendes kunst og stil på sådan en farverig og humoristisk, men ikke desto mindre underspillet måde.  Der er intet i kollektionen, der siger “Se mig, jeg ser fjollet og farverig ud!” men på samme tid heller intet der er kedeligt på nogen som helst måde. Kollektionen er så enkel, men sammensat på samme tid og jeg synes at hvert eneste stykke tøj har noget interessant at byde på.. Ægte skandinavisk design med et tvist af Londons mod på farver og prints!

Jeg er ret glad for Jensens måde at lave prints på, fordi de virkelig dominerer et stykke tøj, så snart han gør det – men på en super elegant måde. Som for eksempel æblesweateren og den rød/hvid stribede sweater som begge er ret simple og på samme tid nogle ting, der ville stjæle al opmærksomheden i et outfit.. En type print som også har gået igennem i tidligere kollektioner – som for eksempel disse fine sager:

 

[show_shopthepost_widget id=”91258″]

 

 

Hvad synes I om Jensens resort-kollektion? Og hvad er jeres yndlings-item?

 

Psssst.. I får lige lidt bonus-info: Den kære Peter Jensen gik endda så langt som at hyre Yokos egen London-stylist til at style modellerne til fremvisningen og han har udtalt at hovedpersonen også er meget flatteret over og glad for Jensens gestus af en skøn kollektion!