ring-a-ding-ding

PhotobucketPhotobucketPINKY RING: LINE&JO, RAVEN RING: WEEKDAY, THE REST: SECOND HAND OR FROM ANTIQUE SHOPS

For nylig gav min søster mig denne smarte, gennemsigtige plasichånd, som hun selv var ved at smide på porten. Jeg så det som en mulighed for at få udstillet alle mine mange sølvringe. Selvom jeg har en del flotte ringe, får jeg dem nemlig ikke brugt, hvis jeg ikke kan se dem – ligesom alt mit tøj, jeg også har “udstillet” på værelset af samme grund, som I kan se HER. Nå, men nu er de i hvert fald synlige, og jeg kan allerede mærke at jeg får dem brugt meget mere. Kender I også til fuldstændigt at glemme de ting, I ikke kan se?

Recently my sis gave me this cool, tranparent plastic hand, which she was right about to throw out. I saw it as a chance to put all of my silver rings on display. Even though I have lots of great rings, I almost never use them if I can’t see them – just like all of my clothes, which I also put on “display” in my room for the exact same reason – see it HERE. Well, now my rings are out in the open and I’ve already started using them much more. Do you feel the same way, about not using the things, you can’t see?