room tour

 photo nemesisbaberoomtour2_zpse88b2a41.jpg photo nemesisbaberoomtour_zpsd9b0cc46.jpg photo nemesisbaberoomtour6_zpsec835beb.jpg photo nemesisbaberoomtour7_zps342cd93d.jpg photo nemesisbaberoomtour3_zpsbebc9774.jpg photo nemesisbaberoomtour1_zpsababee61.jpg photo nemesisbaberoomtour4_zps8138f1cc.jpg photo nemesisbaberoomtour5_zps89e4c702.jpg photo IMG_4882_zps0975ae29.jpgNu hvor jeg er flyttet i nye omgivelser igen, synes jeg det er tid til en lille room tour. Mit værelse hos mine forældre er betydeligt mindre end det, jeg havde i Aarhus, men jeg synes alligevel jeg har klaret at få skubbet alle mine ting(og hele garderoben) sammen i det lille værelse. For at holde det hele så lyst som muligt har jeg udelukkende hvide møbler(lige på nær en tv-hylde over min kommode) og derudover har jeg mit sorte tøj i et skab i hjørnet, så det ikke bliver for meget at have så meget tøj hængende fremme. Jeg har købt de fineste garderobestænger i IKEA for den nette sum af 30kr stykket, og jeg synes de gør det så meget lækrere at have tøjet hængende fremme, når de næsten er usynlige bag alt tøjet. På væggen over min seng, ved siden af tranerne, skal jeg have det store billede op at hænge, som jeg fortalte jer om i indlægget fra i mandags.. når jeg altså lige får det lavet! Hvad synes I om indretningen?

Since I moved into new surroundings, I decided that it’s time for a little room tour. My room at my parents’ is much smaller than my room in Aarhus was, but I think that I managed to have all of my stuff(and all of my clothes) shoved well into the small space. To keep everything as light as possible, I kept all of my furniture white(exept for a tv shelf above the dresser) and I putt all of my black clothes into a closet in the corner of the room, so I won’t have too much dark clothes hanging in the room. I bought some great wardrobe racks from IKEA for less than 5 euros a piece and I really like how they seem so invisble behind all of my clothes. On the wall above my bed, beside the cranes, I’ll but the big picture that I told you about in the post from this Monday.. when it’s done, of course! How do you like the way that I decorated my room?