roomtour billedbombe

room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-9 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-13room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-11 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-15 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-16 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-8

Så har jeg endelig fået indrettet mit fine, kæmpestore værelse på Islands Brygge og det er blevet tid til en lille roomtour. Jeg har jo enormt meget plads at udfolde mig på, hvilket betyder at jeg både kan have stue, kontor, soveværelse og garderobe i det samme rum. På billederne herover har I set min stue, sminkehjørnet og min bordplads, og har nok spottet at jeg intet har imod gamle møbler. Spisebordet er fra genbrug, det samme er min planteskuffe, min sofa, maleriet og knagerækken. Jeg er virkelig glad for min lille stue med den gamle sofa og et IKEA-sofabord, som jeg har sprayet med guldmaling.

Størstedelen af mit værelse er enten genbrug eller IKEA-møbler, lige pånær én ting, nemlig min skønne seng.
Da jeg rykkede til København, blev jeg nemlig sengeløs, så da jeg fik mit eget værelse efter 3 måneders søgen, skulle jeg have fingrene i min nye, helt egen seng. Jeg var så heldig at få foræret den mest vidunderlige seng fra DreamZebra, som er så dejligt blød at mine spinkle, lille krop klarer hele natten uden ondt i ryggen, hvilket jeg ellers tenderer meget til. Anbefalelsesværdig, absolut!

I soveværelses-enden af værelset er derudover den nye (Dream)Zebra – dårlig joke, men det var så nemt! – skruet op for dyrelivet og jeg har fået min skønne gamle skoleplakat med fisken op at hænge. På genbrugs-kommoden og på mine hylder får den selskab af både dådyr, dinosaurer og hudelampen. Jeg er ret glad for min bog-reol, der har fået den med pyntegenet, og som I nok kan spotte, indeholder reolen også en god bunke sweatre.. Men den del af værelset, garderoben, må I vente med at se – den er nemlig noget for sig selv! 

Min natskjorte er forresten Monki 🙂

 

room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-1 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-4 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-3 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-5 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-7 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-10

 

Hvad synes I om mit nye værelse?

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “roomtour billedbombe”

 1. Clara Avatar
  Clara

  hvor er det hele bare super lækkert og hyggeligt!!! jeg ønsker sådan at have et værelse som dette! hvordan har du fundet din lejlighed på bryggen? er det bare held?

  1. Marie My Avatar

   Ja, jeg er også så glad for det! 🙂 Jeg fandt værelset gennem gode gamle Boligportalen, faktisk! (efter at have søgt overalt i 3 måneder)

 2. Maja Avatar
  Maja

  Nøj, et flot værelse. Er enorm vild med din seng, og kommode. Desuden er jeg enorm imponeret over, at du formår at være uni studerende OG fuldtidsblogger på samme tid! Det er satme sejt! Jeg håber vi må høre lidt mere om hvordan det er, at studere kunsthistorie på et tidspunkt 🙂 god baghjul .

  1. Marie My Avatar

   Tak skal du have! Jeg er også så glad for sengen – og kommoden er et af mine bedste genbrugsfund! 🙂
   Og tak skal du have – det er heller ikke helt nemt, men det går liiiiige 😉 Måske kommer der lidt nyt omkring studiet engang i det nye år 😀

 3. Julie Mitzie Avatar

  Dit rum er så hyggeligt <3

  1. Marie My Avatar

   Tak skal du have, Julie 🙂 Er også gået meget efter at det netop skal være hyggeligt, nu jeg er så langt væk fra hjemstavnen i Aalborg 😉

 4. Nanna Avatar

  Nøj, hvor har du god boligstil! Det undrer mig ikke eftersom du jo i forvejen har en god tøjsmag♥ Elsker alle dine forskellige “hjørner”:)

  1. Marie My Avatar

   Tak skal du have, Nanna, det er jeg glad for at du synes! 😀

 5. Anne Sofie Avatar
  Anne Sofie

  Hej søde du, hvor har du god smag! Det ser virkelig lækkert og vildt hyggeligt ud! 🙂 Jeg håber du er faldet rigtigt godt til på Bryggen – det ser da sådan ud.
  Jeg ved ikke, om dette er det rette forum til min næste bemærkning, men her får du den, og så må du bruge den til lige, hvad du vil. Jeg håber ikke, du vil tage det ilde op, for det er afgjort primært ment som en ros.
  Nogle vil måske betragte det som en selvfølge, men det er det ikke i dagens Danmark. Du staver virkelig godt, og har (så vidt jeg umiddelbart kan se) meget langt hen ad vejen korrekt tegnsætning. Det er simpelthen sådan noget, der gør, at jeg gider læse, hvad du skriver. Der er dog lidt med bindestreg mellem nogle af de sammensatte navneord (fx bog-reol), hvor der ikke skal være bindestreg, bare et ord.
  Jeg beklager den fjollede kommentar. Jeg kan ikke lade være.
  Godt nytår!
  Kærligst Anne Sofie

  1. Marie My Avatar

   Hej Anne Sofie,
   Tak skal du have, jeg er faldet så fint til!
   Og en fed kommentar at få – jeg bestræber mig også det jeg kan på at holde grammatikken i orden og sproget interessant(jeg kan heller ikke holde ud til at læse dårligt stavede eller grammatisk ukorrekte tekster i længden), men du har sgu ret i det med bogreolen, det er underligt med bindestregen 😉 herregud, vi laver jo alle nogle fejl hist og pist(nu er det jo nogle år siden gik i gym og nogen bekymrede sig om min grammatik, haha) – men tak fordi du siger det, nogle gange glemmer man bare at overveje sådan nogle småting, der egentlig er lidt irriterende at se på! 😀
   Absolut ikke en fjollet kommentar, jeg synes det er skønt at du skriver det og hvis der er ting, der kan forbedres har jeg intet imod at blive underrettet!
   Godt nytår til dig også 😀

 6. trinevb Avatar

  hvor er det dog fint! Det kunne være enormt lækkert med et indlæg om, hvor du finder boliginspiration henne?

  1. Marie My Avatar

   Det vil jeg lige tænke over og se om jeg kan bikse noget sammen(jeg tror nemlig ikke min inspiration kommer ét specielt sted fra, haha) 🙂

 7. Sisse Chri Avatar

  Holy crap (undskyld sproget), hvor bor du bare herre fint! Din indretning er lige så personlig som din tøjstil, og det er jeg bare helt vild med. Håber du vil lave flere indlæg med indretning, genbrugsfund til boligen m.m. i fremtiden, for det er virkelig god inspiration 🙂 Godt nytår!

  Sissechri.dk

  1. Marie My Avatar

   Tak skal du have, Sisse 🙂 Det kunne være der kom mere, jeg vil lige se på det!

 8. […] er det tid til den store tour de Maries garderobe. Her, hvor jeg bor i øjeblikket har jeg, udover mit enorme værelse, en enorm garderobe med walk-in, som I kan se på billederne herover – oh yes! Pt. tror jeg […]

 9. Sofie Avatar
  Sofie

  Sælger du sofa bordet? Mvh Sofie (skriv på mail hvis)

 10. Ying Avatar
  Ying

  Sælger du planterne? Hvis ja, er jeg interesseret 🙂

  1. Ying Avatar
   Ying

   Jeg er også interesseret i lyskæden, hvis den også sælges 🙂

  2. Marie My Avatar

   nogle af dem sælger jeg – der kommer flyttesalg-event på bloggens facebook i dag, hvor du kan stille spørgsmål om alt det 🙂

   1. Ying Avatar
    Ying

    Super! 🙂