roomtour billedbombe

room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-9 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-13room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-11 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-15 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-16 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-8

Så har jeg endelig fået indrettet mit fine, kæmpestore værelse på Islands Brygge og det er blevet tid til en lille roomtour. Jeg har jo enormt meget plads at udfolde mig på, hvilket betyder at jeg både kan have stue, kontor, soveværelse og garderobe i det samme rum. På billederne herover har I set min stue, sminkehjørnet og min bordplads, og har nok spottet at jeg intet har imod gamle møbler. Spisebordet er fra genbrug, det samme er min planteskuffe, min sofa, maleriet og knagerækken. Jeg er virkelig glad for min lille stue med den gamle sofa og et IKEA-sofabord, som jeg har sprayet med guldmaling.

Størstedelen af mit værelse er enten genbrug eller IKEA-møbler, lige pånær én ting, nemlig min skønne seng.
Da jeg rykkede til København, blev jeg nemlig sengeløs, så da jeg fik mit eget værelse efter 3 måneders søgen, skulle jeg have fingrene i min nye, helt egen seng. Jeg var så heldig at få foræret den mest vidunderlige seng fra DreamZebra, som er så dejligt blød at mine spinkle, lille krop klarer hele natten uden ondt i ryggen, hvilket jeg ellers tenderer meget til. Anbefalelsesværdig, absolut!

I soveværelses-enden af værelset er derudover den nye (Dream)Zebra – dårlig joke, men det var så nemt! – skruet op for dyrelivet og jeg har fået min skønne gamle skoleplakat med fisken op at hænge. På genbrugs-kommoden og på mine hylder får den selskab af både dådyr, dinosaurer og hudelampen. Jeg er ret glad for min bog-reol, der har fået den med pyntegenet, og som I nok kan spotte, indeholder reolen også en god bunke sweatre.. Men den del af værelset, garderoben, må I vente med at se – den er nemlig noget for sig selv! 

Min natskjorte er forresten Monki 🙂

 

room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-1 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-4 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-3 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-5 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-7 room tour nemesis babe marie my interior dreamzebra bed-10

 

Hvad synes I om mit nye værelse?