Roomtour eleganza extravaganza

Endelig fik jeg fotograferet en roomtour af det, der nu har været mit værelse og mit hjem i lidt over et halvt år. Forhåbentlig bliver den her den sidste “se mit nye hjem” roomtour i lang tid, for jeg elsker at bo her. Som tidligere nævnt her på bloggen bor jeg i et dejligt kollektiv på Nørrebro og mit værelse er det af de dejlige, lyse der vender mod syd(og Nørrebrogade, hvilket en gang imellem kan være lidt larmende i weekenderne, men det er det eneste, der ikke er godt ved min nye boligsituation).

Jeg har ikke kunnet skære ned på billederne mere end det her, så I får en god håndfuld billeder og hvis I kunne tænke jer detaljer af nogle af mine små “områder” på værelset, må I sige til, så kan jeg lave indlæg om det.

 stol fra genbrug, bordben fra IKEA, kasser og tæppe fra søstrene grene og bordplade fra en trælasthandel

reolen og kurven er fra søstrene grene og de fleste af mine nipsting er genbrug kjolen på væggen er fra Stine Goya   croquis-tegningerne har jeg selv lavet, Lundstrøm plakat fra Kunsten, ferskenplakat af Arvida Byström   mit tøjstativ er lavet af vandrør  morgenkåber og tasker er alle genbrug Den lille “sminkereol” er fra Søstrene Grene  Kjole fra Stine Goya   Billedet på væggen har min søster købt til mig i Japan og monstera-planten har jeg selv groet fra en stikling.   Instax-vennebillede på spejlet og sko på gulvet fra Monki, Dr. Martens og genbrug Perleøreringe fået i gave fra Line Rossau og vitaminer fået i gave fra VitaViva Puderne er fra IKEA, kommoden og hundelampen er genbrug