sære samlinger #2

yellow skirt-1-2[show_shopthepost_widget id=”619466″]

Så er det blevet tid til endnu en af mine “sære samlinger” – denne gang har jeg lavet et lidt nyt take på den og givet den gas med stylingmuligheder til noget, der ligger mit hjerte ret så nært, og som for andre måske er en smule svært at style, nemlig gule skørter! Jeg har mindst 6-7 gule skørter i garderoben – min første syede jeg selv, da jeg ingen kunne finde og siden er samlingen udvidet med ruskind, plisseringer, striber og pelsede mønstre – og i forhold til en almindelig garderobe, skulle jeg gerne mene at det er en smule usædvanligt – hvorfor jeg også vil give jer lidt tips til hvordan en sådan lækker, gul farve kan styles.

Nu da gul er en primærfarve, er det ret så oplagt at style den med andre primærfarver, hvilket jeg gerne ynder at gøre – En så stærk farvekombi som et primærfarvet outfit er slet ikke til at tage øjnene fra! Hvis ikke man er frisk på at gå all in på de ekstra farvestrålende looks, går gule skørter heldigvis også formidabelt med friske, hvide skjorter og bløde grå rullekraver til et mere afdæmpet og cool look. Når sommeren kommer er det næsten uundgåeligt at springe til den sidste mulighed – en jeg er særdeles vild med selvom den bare mave måske ikke er så trendy mere – nemlig et gult midiskørt med en cool crop top og en lækker denimjakke over.

Hvordan styler I jeres gule skørter?

 

SHOP GULE SKØRTER
[show_shopthepost_widget id=”619536″]