mine Saved Items og 20% rabat hos ASOS

1: SUNNIES, 2: SHOES, 3: SKIRT, 4: JACKET, 5: DRESS, 6: SANDALS, 7: JUMPSUIT, 8: DRESS, 9: MULES, 10: JEANS, 11: GLASSES, 12: EARRINGS, 13: DRESS, 14: MULES, 15: SWIMSUIT, 16: SHOES, 17: MULES 

Efter en ASOS-pressedag for nylig var ASOS-holdet så mega søde at give mig en voucher til at shoppe lidt for og eftersom – som følge af mit SU-budget – jeg ikke shopper specielt meget generelt, var det mega læx at kunne bestille nogle af de sager hjem, som jeg har kigget på, når jeg har siddet og researchet til indlæg.

Jeg har bestilt hele fem ting og ved at de – lige netop i dag, hvor jeg er på vej på mini-ferie i Aarhus – lige er landet i pakkeshoppen overfor mit hjem på Nørrebro. IH hvor kan jeg ikke vente med at hente dem når jeg er tilbage i KBH torsdag! Især disse(som jeg tidligere har utrykt henrykkelse over her på bloggen) og dem her(som jeg har haft et øje på i månedsvis) ligger og venter på mig på Nørrebrogade. Juhu!

Resten af sagerne er ting fra min lange liste af Saved Items på ASOS. Hvilke er jeres favoritter? 

OG! HEY! Husk lige det fede, at I dag er der 20% på alt på ASOS med koden SWEET!

Psssst... Hvis I klikker på linksene til ASOS her på bloggen og køber noget, så bidrager I også til min stramme studie-økonomi, eftersom jeg får lidt procenter hver gang I shopper.. Det ændrer ingenting ved hvad jeres køb koster, men hjælper mig med at kunne drive bloggen som deltidsjob! 

SHOP COLLAGEN HER
[show_shopthepost_widget id=”2690062″]