second hand guldskat

YELLOW CO-ORD & CHECKERED YELLOW JACKET: SECOND HAND, TURTLENECK: GINA TRICOT, BAG: RAINTREE, SHOES: ZARA

Lige før jul skejede jeg ud og købte tøj til mig selv – wow! Det var efter sidste skole dag, hvor jeg svingede et smut ind i favorit-second hand-butikken Fremtiden på Nørrebrogade.

Jeg havde planlagt ikke at købe noget, men havde givet mig selv lov til bare lige at kigge lidt. Og svup, der hang det. Der underlige gule, blomstrede hawaii-polyester-sæt. Pis. Jeg måtte jo ikke købe noget. Men jeg måtte godt prøve det – det passede sikkert slet ikke. Jeg gik ind i det lille prøverum, hoppede i sættet, der til min overraskelse passede perfekt. Sørens. I håb om at få nogen til at sige at jeg ikke skulle købe det, trak jeg gardinet fra og spurgte de frivillige i butikken – hvad synes I? De var fuldstændigt vilde med det. Ærgrede sig over at de ikke kunne passe sættet, for wow, hvor var det egentlig cool. Godt. Jamen, så.. Så var der ikke så mange flere grunde til ikke at give mig selv en julegave. Jeg tog sættet, betalte og jeg har været så glad for det lige siden. Hvor sejt er det ikke lige?

Billederne her er fra Berlin-turen sidste weekend, hvor Mike skød nogle billeder af mig, før vi danske bloggere gik på shopping.

Hvad synes I?

 

SHOP GULE GODTER
[show_shopthepost_widget id=”2353107″]