Instagram julegave-shopping-guides

nemesis babe instagram gift shopping guide-1-2 nemesis babe instagram gift shopping guide-3 nemesis babe instagram gift shopping guide-2

Som I måske ved kan I, ligesom I kan shoppe mine blogindlæg, shoppe min Instagram gennem LikeToKnowIt-featuren – tjek det ud i sidebaren under “Shop my Instagram”. Det har givet mig en vidunderlig idé denne jul.

Jeg har nemlig ikke en hel masse plads til gave-guides i mit blog-skema, men på min Instagram er der altid plads! Så I denne juletid kan I, gennem Instagram, få gave-shopping-guides direkte i jeres e-mail-indbakke i stedet.. Smart, hva?

 

Sådan fungerer det: 

1. Følg @nemesisbabe på Instagram

2. Sign op til LikeToKnowIt HER

3. Når du liker et af mine billeder på instagram hashtagget #liketkit får du en e-mail med de ting fra instagram-billedet du kan shoppe – og links til hvor du kan finde dem! Når du liker et billede af en julegave på min Instagram får du en lille gave-guide til julegave-shopping til kæresten, din søster eller endda dig selv(man skal jo ikke glemme at give sig selv gaver, vel?)

 

Glædelig juleshopping!