shop mine favoritter

Skærmbillede 2014-08-12 kl. 10.58.41

Jeg har egentlig altid haft lyst til at åbne min egen butik – en butik, hvor jeg fik lov til at vælge, hvad der skulle sælges. Alle mine favoritting, således man kom ind i et lille univers af alt det, jeg ville have lyst til at købe.

Nu er det så sket.. Altså, virtuelt i hvert fald! Jeg har åbnet en ny side her på bloggen, der hedder “SHOP” og som er at finde oppe i menuen længst til højre. Her har jeg samlet alle mine favoritsager fra nettet og alle de ting, jeg selv har en forfærdelig trang til at købe.

Så hvis I kunne tænke jer at shoppe i min lille nyåbnede butik, eller bare få inspiration til fremtidige indkøb, skal I være velkomne til at klikke jer DERHEN – siden bliver opdateret løbende med nye sager hele tiden!

Hvad er jeres drømmekøb for tiden?

Udgivet
Kategoriseret som BLOG