Shopping tip: gør holdbare Black Friday-køb

Nu er jeg ikke den store shopper og som sådan har jeg ikke lyst til at opfordre til shop-amok i alle mulige ligegyldige sager… Men hvis du alligevel har lyst til at dykke ned i alle de tilbud der florerer på nettet i dag med Black Friday og Cyber Weekenden, så har jeg et tip til hvordan du kan gøre køb, der er mere end bare impulsshopping, men som holder længe i garderoben. Eller som i hvert fald ville holde længe i min garderobe og så kan I jo gå udfra mine tips til hvordan I kan shoppe holdbart.

Min regel er, at hvis man ikke ville købe det til original-pris, så skulle man overveje meget kraftigt om man skal købe det bare fordi der er udsalg. Eller måske bare lade være.

 

jeans-black-friday bow jeans, knee patch jeans, fringe jeans, wide jeans, deconstructed jeans, frill bottom jeans

EN KLASSIKER – GODE JEANS

Jeg er blevet mere og mere glad for jeans det seneste år. Engang sagde jeg “”pffff, jeg går aldrig i jeans”, men nu er jeg ret hooked på denimfavoritten. Og netop sådanne klassikere som jeans, man selv tænker vil blive brugt meget og holde længe i garderoben, er en fin ting at købe, nu når man kaster sig ud i weekendens tilbuds-oceaner. Jeansene herover er nogle, jeg er 100% sikker på ville holde længe i min garderobe og jeg overvejer seriøst at bryde min årelange webshoppingstrejke på grund af de store kassejeans.
 

 
[show_shopthepost_widget id=”2163308″]
 

 
 
floral-black-friday   yellow dress, black/white/red dress, orange dress, shirt, grey/pink dress

EN KLASSIKER – TRENDS, DER ALDRIG GÅR AF MODE

Jeg har flere gange sagt og vist i mine trendanalyser her på bloggen at blomsterprint er så klassisk et print, at chancerne for at det bliver yt er minimale. Naturprint er så evigtgyldigt i kraft af at naturen simpelthen ikke kan gå af mode og derfor holder længe i garderoben – hvis man naturligvis synes blomsterprint er lækkert. Så hvis du shopper efter trends, er det smart at købe ting, der hører under de mere generelle trends, hvis du skal gøre et mere holdbart køb.
 

 
[show_shopthepost_widget id=”2163284″]
 

 

 
yellow-black-friday    frill jumper, frill knit jumper, pleat dress, knit dress, v-neck dress

EN KLASSIKER – I DIN EGEN GARDEROBE

Jeg elsker gul. Og jeg er sikker på at det aldrig vil stoppe. Derfor har jeg lavet den her lille gule collage, for at illustrere at for at gøre et holdbart køb under vanvids-udsalget, er det smart at kigge i din egen garderobe og se, hvad du bedst kan lide der. Er du, som jeg, tosset med gule sager eller er silkeskjorter gået hen og blevet din garderobe-klassiker, så shop udfra det – fordi du ved at du vil beholde det i garderoben længe!
 

 
[show_shopthepost_widget id=”2163323″]

 

 

sustainable-black-friday-shop blue dress, sheer dress, checkered dress, t-shirt, roll neck jumper, print dress

DET BÆREDYGTIGE VALG

Kan du slet – slet! – ikke holde dig fra impulsshopping i denne weekend, så forsøg at søge til de steder, der gør at din shopping bliver en smule mere bæredygtig. Asos har deres Eco Edit og Agurk, der laver GOTS certificerede, økologiske bomulds-styles holder også udsalg i dag. Så mulighederne for at shoppe genanvendte eller økologiske materialer findes stadig under weekendens udsalg.
 

 
[show_shopthepost_widget id=”2163363″]

 

 
Har I planer for at shoppe på Black Friday og Cyber Weekend? Og hvad skal I så have fingrene i?

 

 

 

Pssstt… Som der står i min sidebar, indeholder mine indlæg her på bloggen affiliate-links. Det betyder, at hvis du køber noget på en hjemmeside efter at have klikket dig derhen med et af mine links, får jeg en lille sjat penge – uanset om du køber det, jeg linkede til eller noget helt andet. Det koster ikke dig mere end hvad du normalt ville betale for det, du køber, men det hjælper mig gevaldigt med økonomien!