SHOPPING: 2 cool trend for fall

velvet dream shopping collage

Som en lille tradition byder dette efterår også på en lille shopping-guide udsprunget fra mine trendsanalyser for AW16-sæsonen – det kommer et par indlæg med tips til hvor du kan købe lækre on-trend-sager og idéer til styling og i dag begynder vi med en af de trends, der har overrasket mig mest positivt.

Velour – både almindeligt og nervøst – kommer til at ses mere og mere fra dette efterår og fremover – i diverse webshops og butikker er en masse veloursager allerede begyndt at poppe frem. Nedenfor har jeg fundet at par af mine favoritter på nettet. En velourbuks tilsat en sjov tee som eksempelvis DENNE eller DENNE ville udgøre et super cool outfit! Fine velourjakker kommer til at gøre sig så fint ud over et cool denimskørt som DENNE eller et par ødelagte jeans som DISSE. 

 

[show_shopthepost_widget id=”1911411″]

[show_shopthepost_widget id=”1911412″]
 

 

 

lace loveshopping collage

Blonde og andre transparente materialer er også blevet en ting, vi helt sikkert vil se meget mere til fremover. Det er helt åbenlyst at der nu er plads til for de mere romantiske looks, som eksempelvis noget så fint som bare en skøn blondekjole. Er man ikke klar til at gå all in på blonder, kan blondekjolerne dog styles udover en enkel, oversize herre-tee som DENNE eller med en rå jakke som DENNE. En fin blondebluse kan snildt sættes sammen med en fin flæsenederdel som DENNE for et mindre råt, mere romantisk look.

 
[show_shopthepost_widget id=”1911416″]

[show_shopthepost_widget id=”1911420″]

All photos in this post are from Vogue Runway, collages by me