ses vi til modeugen i KBH?

Marimekko   (15) HenrikVibskov Beauty (1) COVERDKAnneSofie Madsen (9) Bruuns Bazaar AsgerJuel (11)ALLE BILLEDER ER TAGET AF MIG under sidste sommers modeuge

Indlægget er udgivet i samarbejde med VISION SS15-modemessen

Min plan for denne gaveregnsmåned i anledning af bloggens 4-års jubilæum, var egentlig at se om jeg kunne få fingrene i et sæt invitationer til et show under modeugen i København, nu hvor I hører så meget om mine modeuger og spørger en hel masse ind til hvordan man kommer med til et show.

Desværre fejlede min plan(der er dog heldigvis stadig andre skønne gaver i posen!).. Men heldigvis fik jeg for nyligt en e-mail fra VISION SS15 – modemæssen, der også finder sted under modeugen i København – omkring en konkurrence, de har kørende. Her kan den heldige vinder blandt andet får fingrene i front row seats til Designer’s Nest showet, en tur i spa på d’Angleterre, indgangspas til VISION modemessen plus invitationer til VISION-festen under modeugen og en hel masse mere.. Hold fast, hvor ville jeg egentlig gerne vinde det selv!

Så nu, hvor jeg ikke kan kaste modeshows-billetter i hovedet af jer, kunne jeg i det mindste tippe jer om, hvor I ellers har chancen for at vinde dem.

Alt du skal gøre for at vinde, er at instagramme et billede af dit forhold til mode, bruge hashtagget #wedobusiness og så er du med! Man skal forresten være over 18 for at deltage.

 

Ses vi til modeugen?