skønne sager til skydningen

 photo kameranemesisbabenewinudstyr1_zps48dea7e1.jpg photo kameranemesisbabenewinudstyr3_zps1f5509f7.jpg photo kameranemesisbabenewinudstyr2_zps24e8ccaf.jpg photo kameranemesisbabenewinudstyr_zpsaf6bee4a.jpgDe sidste par uger har jeg haft diverse pakker fra østen droppende ind i postkassen.. For eftersom jeg bliver mere og mere interesseret i fotografi i takt med min anskaffelse af den nye baby(Canon 7D’eren) bliver jeg også mere og mere(måske lidt for) ivrig efter at anskaffe mig nye dimser til at sætte fast på den. I første omgang blev det til en ekstern flash, da jeg fik en party-fotograftjens hos Ib René i Aalborg. Derefter kom jeg til at kigge forbi Amazon – i virkeligheden skulle jeg kun have en diffuser til min flash, men jeg endte op med en smuuule mere end bare det. Jeg fik mig også en velcro-på diffuserskærm-ting, fordi jeg synes den så sej ud og et ekstra memorycard, fordi jeg for én gangs skyld brugte min sunde fornuft! Den fornuft vedholdt jeg sådan nogenlunde da jeg bestemte mig for at få fat i et UV-filter og CPL-filter, et par modlysblænder og sidst men ikke mindst, en reflektor med en guld- og sølvside. Svup, så blev fotoskuffen(jep, det har udviklet sig til en hel skuffe) også fyldt! På nær flashen som jeg købte over dba, er alle ting på billederne fundet på Amazon eller Ebay. Og nu hvor vi snakker fotografi, så tjek ind hos Katharinas på søndag, hvor jeg holder gæste-søndagsskole!

The last couple of weeks I’ve been having packages from the far east dropping into my mailbox quite frequently.. Because since I’ve become more into photography and getting my new baby(the Canon 7D) I’m also becomig more(maybe a bit too much) eager to get new gadgets to attach to it. Firstly I just got an external flash, becuase I had a party photography gig at Ib René in Aalborg. after that I dropped by Amazon – originally the plan was just to get a diffuser for my flash, but I ended up with a tad more than that. I also got a celcro-on diffuser screen thing, because I though it looked cool, and an extra memory card just to be responsible. I steel kept that responsibilite with me when I went back for more: a UV-filter, a CPL-filter, a couple of lens hoods and, last but not least, a reflector with golden and silver sides. Swoop, and the photography drawer was full! Besides the external flash that I got on dba, everything else is bought on Ebay or Amazon. And talking about photography, check out Katharina’s blog this Sunday where I’ll be guestposting for her “Sunday school”!