små ændringer #1

fun collages fun collages3  fun collages 2 fun collages1 fun collages 5fun collages6

Længe har jeg gået med idéen om at begynde at pille lidt ved mine outfit-billeder. Ikke bare redigere dem normalt, men give dem et mere kunstnerisk tvist, så billederne ikke nødvendigvis skulle handle om mine outfits – og for nyligt fik jeg idéen!

Jeg har udskiftet nogle af de bærende elementer i billederne med de fineste prints, jeg har fundet på Pinterestog jeg er helt tosset med det – så i dag bliver der ikke så meget snak her på bloggen, for nu er det tid til at kigge. Hver måned fra nu af, kan I forvente et indlæg med den seneste måneds outfitbilleder som printcollager på denne måned, for jeg kan slet ikke lade dette være min eneste omgang print-billeder!

 

Hvad synes I om idéen?