små ændringer #12

outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger by adreea bogdan-9

outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -6

outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -3-3

outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -2-2

outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -3

CLICK THE PHOTOS TO GET TO THE ORIGINAL OUTFIT POSTS

Så er det netop et år siden, jeg hittede på idéen om mine Små Ændringer i mine outfitposts. Et lille tvist på de almindelige outfitbileder for at få en kreativ, ny og sjov vinkel på dem. Jeg har været vild med konceptet siden jeg gik i gang og nyder virkelig at smække mine små ændringer sammen med diverse mønster-temaer. En enkelt Store Ændringer er det også blevet til, og dem tror jeg helt sikkert også der kommer flere af i fremtiden!

I denne omgang Er jeg personligt vild med de første to billeder. Der er noget over de der prikker, hva’!

 

Hvad er jeres favorit?