små ændringer #13

Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-6-2 NEMESIS BABE sustainability festival marie my hm conscious look-1 outfit okt nemesis babe marie jensen danish blogger -2 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-7 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-1-3 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-5-4 CLICK THE PHOTOS TO GO TO THE ORIGINAL OUTFIT POSTS

I dag står den på en omgang forsinkede “små ændringer” – jeg skulle lige afslutte bæredygtighedsfestivallen, jo! Denne gang har jeg gået til opgaven på en lidt anderledes måde end normalt og udskiftet andet end bare tøj med mønstre. På nogle af billederne synes jeg at tøjet ville være ærgerligt at bytte ud med mønstre, så jeg har forsøgt mig med lidt baggrunds-udskiftning i stedet, hvilket jeg synes er ret så fint! Jeg er specielt glad for det allerførste billede med 70’er-looket og for det fjerde billede, med den mønstrede stribe langs kanalen.

Hvilken er jeres yndlings?