små ændringer

outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger yellow coat bitte kai rand-8 wtwt skirt-1-2 outfit January nemesis babe marie jensen danish blogger -5 outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger -3d NEMESIS, BABE outfit fotos-6CLICK PHOTOS FOR ORIGINAL OUTFIT POST

 

Pyyyyyh, endelig er jeg tilbage på bloggerpinden efter en frustrerende omgang wordpress-problemer og modeugestress til at toppe det af med – I får meget mere at høre om hvad jeg har haft gang i løbet af den seneste måned og under modeugen snart.

Men lad os kigge på det, jeg ville have lagt op i sidste uge, nemlig de små ændringer fra januars outfit-posts. Jeg har kørt et tema med nogle marmorerede mønstre og en enkelt omgang blomster – jeg er personligt vild med det øverste, lidt makabre billede med mønstret i øjnene og det fjerde outfit med ændringen på halstørklædet.

Hvilket billede er jeres favorit?