små ændringer

outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger yellow coat bitte kai rand-8 wtwt skirt-1-2 outfit January nemesis babe marie jensen danish blogger -5 outfit january nemesis babe marie jensen danish blogger -3d NEMESIS, BABE outfit fotos-6CLICK PHOTOS FOR ORIGINAL OUTFIT POST

 

Pyyyyyh, endelig er jeg tilbage på bloggerpinden efter en frustrerende omgang wordpress-problemer og modeugestress til at toppe det af med – I får meget mere at høre om hvad jeg har haft gang i løbet af den seneste måned og under modeugen snart.

Men lad os kigge på det, jeg ville have lagt op i sidste uge, nemlig de små ændringer fra januars outfit-posts. Jeg har kørt et tema med nogle marmorerede mønstre og en enkelt omgang blomster – jeg er personligt vild med det øverste, lidt makabre billede med mønstret i øjnene og det fjerde outfit med ændringen på halstørklædet.

Hvilket billede er jeres favorit? 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “små ændringer”

 1. Maria K Avatar
  Maria K

  Hej Marie,
  Dine billeder er super seje, det er en sjov idé med de små ændringer. Hvilke redigeringsprogrammer bruger du mon?

  Vh. Maria K

  1. Marie My Avatar

   Hej Maria, jeg laver mine små ændringer i programmet GiMP 🙂

   1. Maria Kapilin Avatar
    Maria Kapilin

    Fedt 🙂
    Er der andre programmer du kan anbefale?

    1. Marie My Avatar

     Normalt bruger jeg kun GiMP til collager og så bruger jeg Lightroom til billedredigering 🙂

     1. Maria K Avatar
      Maria K

      Okay fedt, tusind tak! 🙂