et smut omkring den pink frisure, panik! og hjem igen

DRESS: HENRIK VIBSKOV, NECKLACE: gifted by LINE ROSSAU, BAG: CALVIN KLEIN, SHOES: ZARA

Ejjj, hvor er det pænt hva’, det der pink hår? Jeg er vild med det. Eller, det var jeg for nu er jeg så godt som af med det igen. Billederne her skød jeg sidste weekend sammen med Stine, dagen efter proppede jeg noget mere pink i frisuren og dagen efter det fik jeg en mail. Jeg får mange mails, men den der mail satte lige et skår i glæden over en rosa frits, for her på torsdag har jeg et modeljob.

Normalt når jeg laver jobs via bloggen hyrer folk mig jo for det jeg kan og min stil og alt det der, men det her er mere et standard modeljob hvor jeg blev hyret på grund af mit udseende. Det blev ret klart, da jeg for en uge siden den der mail fra kunden, der skrev at de havde set på min insta at jeg havde farvet mit hår pink og spurgte om det var permanent, fordi så kunne man jo sige at der var en problem, når de havde hyret en blond pige. Panikpanikpanik! Jeg havde slet ikke lige overvejet det med at det var et job, hvor jeg var blevet hyret som(blandt andet) blondine og ikke som “Nemesis Babe-Marie, der bare er som hun er”. Som I nok så på min instastory spurgte jeg jer om tips til at få farven ud og I var heldigvis søde til at hjælpe til. Dybderensende shampoo, opvaskemiddel, blå farve til at neutralisere(den tør jeg altså ikke satse på, sorry) og alle mulige tips. Jeg har vasket det mindst én gang(til tider tre) om dagen siden sidste mandag. Jeg har kun lidt rosa skær tilbage i frisuren nu og vil prøve at give det lidt farve med den her sandfarvede sag i morgen for at give et sidste pift.

Men efter shootet på torsdag så farver jeg det altså pink igen. Og indtil da kan jeg varme mig ved de her opturs-billeder, hvor jeg havde den lækreste uldkjole på, som jeg fik af Henrik Vibskov efter jeg lavede det her model-job for dem. Så blød. Så pæn. Så god til det pink hår.

Hvad synes I om outfittet? (og pink-hår fadæsen? haha)

 

HER ER NOGLE KJOLER SOM JEG TROR ER MINDST LIGE SÅ BEHAGELIGE SOM MIN KJOLE(reklamelinks)