søndag og strik

nemesis babe blog marie jensen blue knit sunday post-8 nemesis babe blog marie jensen blue knit sunday post-2 nemesis babe blog marie jensen blue knit sunday post-4 nemesis babe blog marie jensen blue knit sunday post-3 nemesis babe blog marie jensen blue knit sunday post-7nemesis babe blog marie jensen blue knit sunday post-6r nemesis babe blog marie jensen blue knit sunday post-1Jeg er i verdens største søndagshumør i dag. Min morgen blev startet med en masse pinterest-søgning på strik, jeg lavede en collage med strik og netop som jeg skulle til at skrive dagens indlæg, kom jeg på at skyde billeder selv i stedet. Som billederne herover nok også antyder skal min søndag, udover blogging, spenderes blødt og pluttet i strik og uden de store forventinger til dagen. Jeg vil bruge den på at sy en kjole færdig, drikke te og nørde pinterest.

Derudover vil jeg lægge den første julegave-shopping-guide op på min insta senere i dag, så hold øje og meld jer til LikeToKnow.It, så I kan få listen direkte i mailboxen!

 

Hvad skal I spendere denne grå adventssøndag på?