and it was all yellow.

DRESS: ASOS, T-SHIRT: PREEN, COAT: EMMA COOK, PANTS: JOSEPH, KNIT: MONKI, COMPUTER CASE/CLUTCH: ASOS

Lige for tiden er jeg virkelig på jagt efter gul! Jeg synes (stadig) alt er så trist er i vinteren og jeg har en fornemmelse af at gul ville kunne løfte lidt på humøret. Jeg er virkelig, virkelig glad for gul og jeg ærger mig sådan over at jeg ikke ejer mere gult. Jeg ærger mig virkelig også over, at jeg ikke købte et par gule herrebukser, da jeg faktisk stod med et par i hånden, da jeg var i Berlin i efterårsferien! Jeg har overvejet at anskaffe mig Monki-strikketrøjen, selvom den bare er af akryl og bomuld og så koster hele 280kr. Men jeg er ret sikker på at mit næste køb, når det kommer til overtøj, bliver en gul regnfrakke. Burde sådan en ikke være en obligatorisk del af enhver garderobe? Derudover er jeg sindssygt forelsket i Preen-t-shirten. Wow, hvor er den et mesterværk i sig selv! Hvordan har I det med gul – er det kun mig, der er fascineret af den fantastiske farve?

At the moment I’m on a vigorous hunt for yellow. I (still) think that this time of year is so sad, and I’m convinced that yellow will brighten up my mood a bit. I am extremely fond of yellow and I’m so sorry not to own more yellow clothes than I already do. I am also sorry, that I didn’t buy a pair of yellow trousers in Berlin this fall break, when I had the chance and had them in my hands! I am considering buying the Monki-knit even though it’s only made from cotton and acrylic and then costs 35euros. I am very sure that my next purchase, when it comes to outerwear, will be a yellow rain coat. Shouldn’t that be obligatory in every wardrobe? And last bun not at all least, I am so much in love with that Preen t-shirt. Wow, that tee is a masterpiece in it self! How do you feel about yellow – am I the only one having an insane fascination of this gorgeous colour?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “and it was all yellow.”

 1. Marie Avatar

  Er personligt ikke så vild med gul, men så er det jo godt, at der er nogle andre, som godt kan lide farven(;
  – kan rigtig godt lide din blog, og føler mig rigtig inspireret, (selvom jeg ikke kan lide gul, hæhæ) forresten – ærgeligt at du ikke får adventsgaver(;

  1. Marie Avatar
   Marie

   ja, der skal jo være nogen der kan tage sig af den farve 😉 Jeg er rigtig glad for at du bliver inspireret af min blog, tak for det! 🙂 og ja, det med adventsgaverne er mega øv! Heldige dig!

 2. jenaly Avatar

  yes. yellow is my favorite color. I agree, i need more too. its so fun and nice.

  http://jenalyenns.blogspot.com/

 3. Barbara Avatar

  Hejsa
  Du har bare rigtig god stil hilsen Barbara:-)

 4. Selina Avatar

  I blogged about yellow last week and the title was the same as this one 😛 I think you either love it or hate it and I love it. Such an underrated colour