and it was all yellow.

DRESS: ASOS, T-SHIRT: PREEN, COAT: EMMA COOK, PANTS: JOSEPH, KNIT: MONKI, COMPUTER CASE/CLUTCH: ASOS

Lige for tiden er jeg virkelig på jagt efter gul! Jeg synes (stadig) alt er så trist er i vinteren og jeg har en fornemmelse af at gul ville kunne løfte lidt på humøret. Jeg er virkelig, virkelig glad for gul og jeg ærger mig sådan over at jeg ikke ejer mere gult. Jeg ærger mig virkelig også over, at jeg ikke købte et par gule herrebukser, da jeg faktisk stod med et par i hånden, da jeg var i Berlin i efterårsferien! Jeg har overvejet at anskaffe mig Monki-strikketrøjen, selvom den bare er af akryl og bomuld og så koster hele 280kr. Men jeg er ret sikker på at mit næste køb, når det kommer til overtøj, bliver en gul regnfrakke. Burde sådan en ikke være en obligatorisk del af enhver garderobe? Derudover er jeg sindssygt forelsket i Preen-t-shirten. Wow, hvor er den et mesterværk i sig selv! Hvordan har I det med gul – er det kun mig, der er fascineret af den fantastiske farve?

At the moment I’m on a vigorous hunt for yellow. I (still) think that this time of year is so sad, and I’m convinced that yellow will brighten up my mood a bit. I am extremely fond of yellow and I’m so sorry not to own more yellow clothes than I already do. I am also sorry, that I didn’t buy a pair of yellow trousers in Berlin this fall break, when I had the chance and had them in my hands! I am considering buying the Monki-knit even though it’s only made from cotton and acrylic and then costs 35euros. I am very sure that my next purchase, when it comes to outerwear, will be a yellow rain coat. Shouldn’t that be obligatory in every wardrobe? And last bun not at all least, I am so much in love with that Preen t-shirt. Wow, that tee is a masterpiece in it self! How do you feel about yellow – am I the only one having an insane fascination of this gorgeous colour?