Sommeridyl i Buza

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation country side landet white dress -2 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation country side landet white dress -6 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation country side landet white dress -8 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation country side landet white dress -4 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation country side landet white dress -5DRESS & SHOES: SECOND HAND, NAILPOLISH: & OTHER STORIES
[show_shopthepost_widget id=”1755839″]

En smule forsinket kommer her et lille kig til min og Andreeas tur til hendes forældres hus på landet i sidste uge. Det var nogle af de mest afslappende dage længe! De blev brugt på at ligge i hængekøjer dagen lang, læse bøger, drikke hjemmelavet limonade og lege med de to hunde og katte, som bor i huset.

Jeg tror aldrig jeg har følt mig så nede på jorden, som jeg gjorde, da vi var i huset i den lille landsby Buza. I stedet for biler, der susede forbi, var der jævnligt en lyd af hestevogne, der trillede på vejen uden for huset. Gamle koner gik rundt med store skørter og med tørklæder bundet om hovedet og Andreea og jeg spiste bær fra haven til morgenmad. Det er vidunderligt sådan at komme ud og væk fra byen og livet. At slappe af til lyden af hønsenes klukken og hvor de eneste mennesker man ser i løbet af dagen, er naboen, der kigger forbi med et glas syltede agurker.

For at give en lille fornemmelse af landidyllen skød vi mit eviggyldigt rareste sommer-outfit, min hvide bomuldskjole, på den dejligste gynge i baghaven med hunden Lâbuș som statist(hvor sød er han lige?).

Forresten, så må I meget gerne stille nogle spørgsmål, hvis I har nogle, til min ferie i Transsylvanien. Jeg er nemlig endnu usikker på hvordan jeg vil forme mit indlæg omkring turen, så hvis I har spørgsmål, skal I bare fyre løs!

 

Hvad synes I om mine billeder fra Buza?

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my  buza vacation country side landet white dress -7 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my buza vacation country side landet white dress -4-2 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my buza vacation country side landet white dress -1 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation country side landet white dress -1-2nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation country side landet white dress -3

 

 

photography by Andreea Bogdan / Edit by me