Formiddagen på den anden dag i sommerhuset blev brugt på terrassen med yatzy, hjemmelavet hindbæris, solskin og brownies. Det her er ikke så meget et “dagens”-indlæg som det i går, men mere et “mhhh, lækker is”-indlæg, og jeg har intentioner om at give jer opskriften på den fantastiske hindbæris som vi fik lavet:
-
pisk 2 pasteuriserede æggeblommer sammen med 75g flourmelis
-
pisk ½liter fløde til det bliver til flødeskum, men stadig er lidt “blødt” i det (i en anden skål!)
-
pisk 400g hindbær (optøede fra frost eller friske) sammen med 250g sukker (i en tredje skål)
-
vend det hele forsigtigt sammen og sørg for luften ikke går ud af flødeskummen
-
stil det i fryseren og tag det ud for at vende det lidt mere sammen hver halve time i 2 timer
The morning of day 2 in the summer cabin went down on the terrace with yatzy, homemade rapberry icecream, brownies and sunshine. This isn’t much of a “look of the day”-post as the one yesterday was, but more of a “mm, delicious icecream”-post and I have intentions to give you the recipe of the amazing icecream we made:
-
whisk two pasteurized egg yokls together with 75g of icing sugar
-
whisk ½liter of cream into a soft whipped cream (in an other bowl)
-
whisk 400g of raspberries with 250g of sugar (in a third bowl)
-
stir it all slowly and carefulle together so you don’t take the air out of the whipped cream
-
put in it the freezer and take it out ever 30 minutes for 2 hours to stir it a bit more together