søndagssnak: ting I ikke vidste

 photo thingsyoudidntknow-1_zps5e533b1d.jpgOkay, personlige indlæg er ikke det, jeg laver mest af, eftersom jeg jo kører en ok striks modeblog i forhold til så mange andre danske modebloggere.. Men nu har jeg prøvet at kaste mig udi en klassiker i det danske blogland, nemlig at fortælle jer ting, som I nok ikke vidste om mig – uuuh! Er I klar? Værsågod!

Det, der kan få mig til at grine allermest er ord – sjove ord eller pudsige ordstillinger kan virkelig være morsomt. Da jeg gik på efterskole var jeg 100% sikker på at jeg skulle være skuespiller. Jeg er fuldstændig tosset med at sortere og organisere ting – det er som regel mine overspringshandlinger. Jeg får aldrig tømmermænd, uanset hvad jeg drikker. Da jeg gik i 5-6. klasse i folkeskolen var jeg tosset med make-up og gik med vilde øjenskygger hver dag – nu ejer jeg ikke én øjenskygge. Min rygsøjle er skæv. Jeg synes grammatik og sprog er det fedeste i verden og jeg dømmer let folk på netop deres grammatik og sprog(men alligevel laver jeg ikke andet end slåfejl når jeg opdaterer bloggens facebookside – pinligt!). Jeg er vild med yoga, er hammersmidig og har hypermobile led i hofterne. Jeg slapper allermest af, når jeg er ude at flyve – især når man letter! Jeg er en kæmpe-sucker for junk-tv – alt reality sluger jeg råt. Jeg eeelsker brød med smør.. knap så fashion, alligevel.