splat splat splat

splatter negle-1splatter negle-2Der er ingen hemlighed at jeg i årevis er blevet inspireret af den skønne Ivania fra Love Aesthetics, og selv efter at have mødt hende i person et par gange og opdaget at hun bare er et almindeligt(og mega sejt) menneske som os andre, ser jeg hende stadig som et slags overmenneske, hvad angår hendes fantastiske idéer. En idé hun engang fik og som jeg har kopieret et par gange, er splat-neglelakken. Normalt skal man gerne fjerne splatterne fra huden på fingerene, når man er færdig emd sit negledesign, men jeg elskede bare hvordan det så ud, når man lod det sidde på fingerene, så det gjorde jeg sidst, jeg lavede splatter-neglene. Det tog ikke lang tid før neglelakken begyndte at skalle af min hud, men mens det var der, så det synes sejt ud!

Hvis du vil vide hvordan jeg lavede mine splatter-negle, kommer her en lille guide:

Du skal bruge: 2 neglelakker i dine foretrukne farver, 1 klar neglelak, 1 sugerør og et underlag(som en avis eller en plasticpose)

1/mal dine negle i den farve, du vil have som base for sine splatter.

2/dyp sugerøret i den anden neglelak.

3/hold sugerøret et godt stykke over neglene(som gerne ligger på dit underlag nu) og pust, således neglelakken i sugerøret splattes ud over dine negle. Fortsæt til alle negle er splattede til.

4/ fjerne den overskydende neglelak på fingrene omkring neglene med en vatpind dypper i neglelak, hvis du vil, altså.

5/vent til dine negle er helt tørre og læg et lag klar lak over dit negledesign.

Hvad synes I om min splat-prjekt?