splatter og hængsler

Photobucket
PhotobucketWHITE POLISH: OPI, ORANGE POLISH: AMERCIAN APPAREL, RING: COS

Jeg ved ikke om I også er hoppet med på den nye idé med splatternegle? Well, som I kan se, har jeg i hvert fald forsøgt mig med det. Jeg synes selv det blev ret ok, men jeg tror at jeg næste gang skal forsøge mig med nogle andre farver – sort på hvid tror jeg bliver ret fedt.. eller lilla eller blå på hvid, måske?(sådan gjorde jeg: man lægger en bundfarve først, så tager man et sugerør og dypper i en anden farve neglelak – helst ned i selve neglelaksbøtten, da der skal neglelak ind i sugerøret. Hvis man tør, kan man suge en smule neglelak ind i sugerøret. Så tager man og puster i den anden ande af sugerøret, der er rettet mod neglene og svup! så er der splatter! Det er noget grat, men det bliver godt til sidst!) Nå, men udover den nye omgang neglelak har jeg også fået mig en ny ring, som jeg købte i Cos i Aarhus, da jeg var dernede og søge job – jeg kunne bare ikke stå for den! Den har sådan en hængel-detalje, så når man tager den af, kan man trykke en del ind ad.. Det er fuldstændig ubrugeligt, tror jeg, men jeg er virkelig glad for det lidt industrielle look, hængslet giver, og det at det næsten ikke ligner noget, der bør være en ring. Hvad synes I om den? og har I også haft gang i splatter-neglelakken?

I don’t know if you’re doing the new splatternail effect? Well, as you can see, I’ve tried to do it. I think it turned out pretty ok, but the next time I’ll be doing it, I think I’m going to try it with other colours – black on white could be pretty cool.. or blue or purple on white, maybe? Oh well. Besides the new nailpolish style, I’ve gotten a new ring, which I bought in Cos in Aarhus, when I went there to aply for a job – I just couldn’t help but checking out the store and buying this amazing ring! It as a hinge-detail, so when you take it off, you can flip a part of it inwards.. It’s completely useless, but I really like the industial look that it adds to the ring, and it kind of looks like something that shouldn’t be a ring. How do you like it? And have you tried doing the splatternails yet?