Street style fra Paris

Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-7-5 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-4-6 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-10-4 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-7 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-5-6 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-1-6 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-4-5 ALL PHOTOS BY ME

Da jeg var i Paris, kunne jeg naturligvis ikke dy mig for at skyde en håndfuld street style-billeder – det er jo dét, jeg plejer at gøre i den by, ikke sandt?

Men denne gang skød jeg ikke for nogen som helst kunde, men kun for mig selv, hvilket både gjorde det ret afslappet – ingen stress med at skulle løbe efter de rigtige modeller eller kendisser – og lidt sjovere. Jeg fotograferede kun dem, som jeg fandt inspirerende og som jeg kunne forholde mig til stilmæssigt. Mine street style-billeder smider jeg op på min Pinterest i min stil-inspirationsmappe, og som en ny ting, er jeg begyndt at smide links til at shoppe sager, der minder om det, mine street style-“ofre” har på.

Personligt er jeg faldet helt pladask for looket med det grønne skørt og pigen med den bordeauxfarvede læderkjole på – se dét er god stil!

Hvilket billede er jeres yndlings?

 

Følg min PINTEREST her!