Streetstyle aalborg: Sofie

?Til chill i parken i lørdags mødte jeg Sofie på billedet. Jeg er tosset med hendes outfit her, fordi det er mega sommerligt, selvom det er holdt i sort og grå. Jeg har kendt Sofie en smule i noget tid nu og jeg tror ikke hun ved det, men jeg har altid villet fotografere hende, for jeg synes simpelthen hendes hang til højtaljede underdele, korte toppe og dermed at vise lidt maveskin er supernice! Det er også lidt sødt at hun står der i strømpefødder og den store flotte fletning er også bare toppen.
At chill in the park this Saturday I met Sofie on the photo. I love this outfit, because it’s so summery whilst still being kept in all black and grey. I’ve know Sofie a little bit in some time now an I don’t think that she knows, but I’ve always wanted to photograph her. I love that she very ofthen wears highwaisted bottoms with cropped tops and shows a bit of her tummy. It’s also a bit cute that she’s only in socks and the big braid is great with the outfit too!