streetstyle: Ved Chill i Parken på Kunsten

Da jeg var til Chill i Parken på Kunsten i Lørdags opdagede jeg denne super fine pige fra afstand og tænkte at hun så for sej ud, til at undlade at fotografere. Da hun var ved at gå, tog jeg mod til mig og løb som en gal efter hende og fik forklaret hende at jeg altså måtte have et billede af hende til bloggen. Jeg elsker at hun kun er iført en strik og så lækre farverige accesories. Man ser det ikke så meget på billedet, men hun har også et blåt scrunchie på.
When I attended Chill in the Park at Kunsten this Saturday, I spotted this girl from far away and had to run after her. I though that she was too cool to not photograph. She was pretty surprised and laughed all the way through my tipsy explanation of having to have her on my blog. I love that she’s just wearing a knitted sweater and then colourful accesories. You can’t see on teh photo, but she’s also wearing a blue scrunchie. Isn’t she lovely?