Tadaa Zadaa

Med en sommerferie, der stod på en hel masse liggen i sengen med halsbetændelse og kedsomhed over det danske vejr – altså før det blev intenst med producertjansen – har jeg haft brug for en lille smule mere action i hverdagen.
Heldigvis har jeg så fået et samarbejde med en ny tøjsalgs-app ved navn Zadaa henover sommeren, som jeg har skulle teste. Så den har igen stået på gennemgang af garderoben for ting, jeg kunne muge ud i og oprettelse af en masse annoncer – og et par salg ind imellem! Tjek min Zadaa-profil ud ved at gå ind i Zadaa-appen og kigge på discover-siden – der skulle min lille boutique gerne ligge og vente på jer!

En af de ting, der skiller sig ud ved Zadaa, til forskel for andre salgs-apps, er, at man kan gå ind og give ret præcise informationer om éns krop, der så gør, at en mulig køber kan se om tøjet passer dem udfra hvordan du ser ud – så kan man selvfølgelig selv bestemme hvor meget man vil dele med verden.
Når man så opretter en annonce, “instruerer” Zadaa i hvilke billeder, der er gode for at vise tøjet bedst frem. Derefter skal man altid fortælle hvordan tøjet passer på éns egen krop, når man opretter annoncen, hvilket jeg synes hjælper en hel masse, når man som køber sidder og kigger efter om man mon kan passe tøjet.
Jeg synes generelt at de oplysninger, der er påkrævede for at oprette en annonce gør, at man får meget mindre at spørge ind til omkring det stykke tøj, som køber, da det hele allerede står der!

Nederdelen som jeg har på på billederne er en, jeg har købt gennem appen – og som passer mig skidegodt, netop fordi jeg kunne tjekke sælgerens kropstype, størrelse og hvordan den passede hende, før jeg købte.
I forhold til købs- og salgs-processen er Zadaa oprigtigt talt noget af det enkleste, jeg har prøvet.

Som køber klikker man “add to cart” på annoncen og kan derefter klikke buy now og vælge om man vil have tøjet leveret med Zadaa Package(det vender vi lige tilbage til!) eller om man vil hente det hos sælgeren, hvis de tillader det, og spare portoen på de 30kr som er standard på Zadaa.

 

Når man sælger, sker der det simple, at man får en notifikation om at man har solgt et stykke tøj. Når man så går ind på salget, får man en guide til hvordan man bedst pakker tøjet til forsendelse og en 9-cifret kode, man skal skrive på pakken – som det eneste!

Når det er gjort, kan man dumpe den i sin nærmeste kiosk, der sender DAO-pakker og når det er gjort, registrerer Zadaa at pakken er sendt og køberen kan se at den er på vej. Så modtager køber pakken i sin nærmeste kiosk med DAO-pakker og henter den med en kode, man har fået i sms. Når den er hentet kan sælger se at den er afhentet og man får sin betaling indenfor en uge.

 


Seriøst, det er det nemmeste ever og jeg elsker den enkle proces det er at få sendt en pakke afsted ret hurtigt uden at skulle finde adresse på køber og finde ud af porto. Så nemt! Og det er så skønt at man kan følge med i hele processen både som køber og sælger fra at pakken forlader sælger til at køber har modtaget og anmeldt handlen.

Jeg kommer til snart at lave et indlæg med anmeldelse af de forskellige salgs-apps jeg har prøvet – både med fordele og ulemper og en lille nemheds-skala hvor jeg må være ærlig og sige at Zadaa ligger ret højt!

Hvordan kan I bedst lide at købe og sælge tøj? Og har I prøvet Zadaa?

Og hey – kig lige forbi og tjek om du vil købe noget på min profil, ikke?