tættere på himlen

Photobucket

FLATFORM BALLERINA: ASOS VIOLA, TRIPLE SOLE CREEPER: UNDERGROUND, TRIPLE STRAP GREEN PUMP: VIVIENNE WESTWOOD BY MELISSA, BLOCK HEEL SLINGBACK SANDAL: POLLINI, BLOCK HEEL SNAKEPRINT PUMP: WEEKDAY, ROUND HIGH HEEL SANDAL: SURFACE TO AIR, STUD DETAILED LEATHER SLINGBACK: PLATINUM,SUEDE BLOCK HEELED MARY JANE: ASOS PICKLE

Meget apropos minsidste kommentar i gårsdagens indlæg, er her en lille omgang plateau-sålede sko. Jeps, jeg er blevet ret glad for plateau-såler og efter det i går gik op for mig, at jeg næsten kun havde valgt outfits med plateausko, gav jeg mig lige til at tjekke nettet igennem for at kigge efter et par, jeg selv kunne tænke mig. Dette resulterede i denne collage med både flatforms, lavhælede og højhælede plateau-sko. Jeg har (ifølge mig selv) virkelig brug for et par gode sko, der lige giver mig et par ekstra centimeter i højden – jeg elsker at føle mig højere end jeg egentlig er. Og til netop det formål tror jeg de triple-sålede Underground  creepers ville være perfekte: en normal, flad hverdagssko med en god omgang højde! I kategorien med de lave hæle er jeg allermest hooked på skoene fra Weekday, som jeg har pønset på at købe længe (især fordi de har været på udsalg i 100 år), problemet er bare, at jeg ikke kan finde dem i min størrelse nogen steder  – øv! I den højhælede afdeling er jeg virkelig glad for Surface to Air-skoene, som jeg ved Pernille fra Pagik er den lykkelige ejer af. Jeg elsker at de er så høje og rå og amazone-agtige – de kunne være ultra fine med en feminin kjole eller et  gennemført 90’er outfit! Derudover er jeg også ret glad for ruskinds-mary jane-skoene nede til højre. Jeg tror virkelig de kunne være gode til at peppe et hverdagsoutfit op med! Åh, gud. Jeg må hellere få købt mig nogle nye sko, burde jeg ikke? Hvad synes I om plateau-såler?

Very apropos my last comment in my post from yesterday: here’s a little post about platform shoes. Yep, I’ve fallen in love with platforms and yesterday, as I realised that I had almost only picked outfits with platforms shoes in them, I went though the internet, checking for a pair that I could get myself. This collage was a result of that search, with both flaforms, mid heel platforms and high heeled platforms. I really nee a pair of shoes that can lift me a few inches up into the air – I love feeling taller than I actually am! And I really think a pair of triple soled Underground creepers could do the job for me: a good, everyday-like, flat shoe with a good amount of height. In the mid heel category, my fave is the block heel snakeprint shoe from Weekday. I’ve been wanting to buy it for some time now (since they’ve been on sale for like 100 years), but I just can’t find any in my size anywhere, dang! In the high heeled section I really like the Surface to Air shoes, which I know that Pernille from Pagik is the happy owner of. I love that they’re so tall and raw and amazon like – they’d be great with a feminin dress or a good 90’s outfit! I also really like the suede mary janes in the right corner. I really think they could be good to make an everyday like outfit more interesting! Oh god. I really need to get new shoes, don’t I? How do you like the platforms?