Tanker om at blive 25 og ting, jeg gerne vil eje i mit 25. år

MESH DRESS: HERE, PEACH POSTER: HERE, FACE CREAM: HERE, YELLOW DRESS: HERE, JEANS: HERE, SALAMI JUMPER: HERE

Om 4 dage runder jeg det der hjørne mange af mine venner går og frygter lige nu. De der 25 år. Så er man gammel og alle har en eller anden idé om at når man rammer 25, så har man styr på sit liv. Bolig, kæreste, uddannelse og planer for fremtiden. Det skal bare køre, når man er 25. Heldigvis har jeg ikke haft lige så mange planer, som de føromtalte venner og på en eller anden måde har jeg ret optur over at runde det kvarte århundrede.

Jeg føler mig på ingen måde gammel, selvom jeg er begyndt at spotte de første begyndende rynker i panden(really?), men kan mærke at jeg planlægger at omfavne den forandring, der sker når man bliver ældre. Så jeg har farvet mit hår lyserødt. Hvorfor ikke gå ind i voksenlivet med pastelfarvet hår?  Men samtidigt tænker jeg at det, at runde 25-års hjørnet også gerne må føre nogle mindre ungdomsagtige ting med sig. Som for eksempel at begynde for evigt at bruge dagscreme med solfaktor og at spare op til at købe Henrik Vibskov tøj. Den der Salami sweater er jo major wardrobe goal! Jeg tror den er et fint symbol på min idé om at blive 25 – ung og underlig, men samtidigt er det jo Vibskov, hvilket koster en god håndfuld skejser, så det symboliserer en form for voksenhed at købe sådan en sag!

Jeg tror jeg har været lidt heldig i forhold til det med at fylde 25 år uden kvaler. Jeg har en omgangskreds, med kreative mennesker der skøjter lige så meget rundt i livet som jeg, hvad angår at finde ud af hvad fremtiden egentlig skal være. Og så er jeg lige flyttet i kollektiv med fire søde mennesker, der er mellem 5-11 år ældre end mig. Så jeg føler mig stadig ung og vild og sådan noget og føler intet pres for at på styr på livet(hvornår får man også nogensinde det?) eller stoppe med at gå i lyserød. Jeg fandt det der quote i collagen på pinterest i dag og synes det var ret passende for min følelse omkring at blive 25, selvom jeg tit synes at quotes er lidt cheesy. Men hey, det er også sandt, right?

Don’t waste your youth growing up! For 25 er da stadig ungt, ikke?

 

Hvordan havde I det/har I det med at runde de 25?