tanker om den næste…

Photobucket

All MAC lipsticks: black knight, film noir, media, pillow talk, Gareth Pugh for MAC: restict.

.. læbestift! Nogle gange når jeg keder mig mens jeg venter på bussen efter skole, svinger jeg ind omkring MAC-standen i Salling for at prøve læbestifter. Jeg synes det er ved at være ret lang tid siden jeg fik en ny læbestift, det var jo.. lige før nytår! En hel måned siden! Og eftersom jeg planlægger at anskaffe mig den komplette samling læbestifter, skal jeg jo til at rubbe neglene, da min samling pt. kun er på 12 styk. Nu er turen kommet til de brune læbestifter – eller skalaen mellem den lys-beige og den sorte. Jeg er pt. mest hooked på dem i den mørke ende af det brune, da det gik op for mig at min mørkerøde Dubonnet læbestift fra MAC ikke er mørk nok! Så pt. står jeg og tipper mellem Film Noir, som er helt brun, og Media, som er lidt mere lilla-brun. Men jeg har da også leget med tanken om en helt hudfarvet, helt lys læbestift eller en i sort, selvom den sidste nok bliver lidt svært at bruge så meget til hverdag. Hvordan har I det med læbestifter?

Sometimes when I’m bored, waiting for the bus after school, I go to the MAC-stand in Salling to try on lipsticks. I think it’s been quite some time since I got my last lipstick, it was… right before the new year! An entire month ago! And since I have ambitions of owning the complete collection of lipsticks, I have to get going, since my collection at the moment only has 12. The turn has come to the brown shades of lipstick – or the ones in between a light beige and an all black one. I think I’m most hooked on the dark browns right now, since I recently realised that my dark red Dubonnet from MAC simply wasn’t dark enough! So right now, the choice is between Film Noir, which is completely brown, and Media, which is a bit purpler. But I have played with the thought of light, nude lipsticks or all black ones. I just think the black one would be a bit difficult to wear on a daily basis. How’s your feelings about lipsticks?