The Copenhagen Experience

Photobucket
Photobucket
[youtube nAgWRaihOO4 980 500]

Jeg elsker at rejse rundt til Europas storbyer (især Paris), men én af dem, jeg faktisk sjældent er i er noget så simpelt som vores helt egen København! Men i påsken drager min familie og jeg mod hovedstaden i et par dage og i den anledning søger jeg faktisk tips til gode steder i byen. Tips om steder som gode restauranter, caféer, vintage shopping, concept stores, markeder eller noget helt sjette. Jeg har selv gjort en del masse research på vintage shopping i København, men hvis I har nogle gode tips af enhver art til gode oplevelser i byen, så sig til! Måske skulle jeg også fikse en København-guide sammen, når jeg kommer hjem igen, som jeg kan dele ud af, ligesom jeg gøre med Pariser- og Berlin-guides’ene? Forresten synes jeg lige I skal tage et kig på den fine video jeg har i dette indlæg – den er fra 2008 og inkluderer blandt andet Mads Nørgaards sommekollektion fra det år plus den smukke Freja Beha i sin tidlige karriere – læg liiiige mærke til at den jakke, hun bærer, har jeg faktisk i sort. Selvom den måske er blevet lidt lemlestet efter fire års ivrig brug (se selv HER). Men back to business: tip endelig om jeres bedste Københavner-steder/oplevelser/shopping 🙂

I really love travelling the European capital cities (especially Paris), but one capital that I haven’t spent a lot of time in is something as simple as my very own capital city, Copenhagen! But thos easter, my family and I are going to Copenhagen for a couple of days and because of that I’m on the search for good tips about the best places in town: restaurants, cafés, vintage shopping, conceps stores, markets and so on – so please comment this if you know any of the good places! Maybe I should make a Copenhagen-guide to share with you, like I did with the Paris and Berlin guides? Oh, by the way, I think you should take a look at the video I posted above – it’s from 2008 and includes the Mads Nørgaard summer collection of the year and the gorgeous Freja Beha in her early career – and juuust notice the jacket she’s wearing; I’ve got it in black. Even though it has become a little ripped apart after four years of use (see for yourself HERE). But back to business: please give me your best tips about the Copenhagen places to go/experiences to have 🙂