throw back outfit: skjorte på skjorte i Paris

skjorte skjortee

skjorte skjortebilleder via Vanessa Jackman

LÆBER: CANDY YUM-YUM FRA MAC, JAKKE: MADS NØRGAARD, SKJORTER: SECOND HAND, SKO: SECOND HAND

Jeg har altid drømt om at være en af de der piger med langt, lækkert hår. Den drøm, har jeg opdaget, at jeg lige så godt kan pakke væk – for efter jeg så disse billeder fra Haute Couture-modeugen i Paris i sommers opdagede at svup! Det var kommet!

Udover at gå rundt og have langt hår i Paris, prøvede jeg også noget nyt – nemlig ikke at have en decideret underdel på. Jeps, jeg havde medbragt to stribede skjorter som et af mine outfits – den ene brugte jeg som en skjorte nu engang skal bruges, og den anden knappede jeg op til min talje og bandt ærmerne løst på forsiden. Jeg smed et bælte under den nederste skjortes krave og en ny nederdel var født.

Hvad synes I om det nye twist på den stribede skjorte?

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”239390″]