tid til Paris (igen)

CPH lufthavn-11

Jeg har komplet glemt at fortælle jer det, men I har nok gættet det, eftersom der sjældent går en modeuge-sæson forbi uden jeg også er der.. Jeg er smuttet til Paris(igen, igen, igen)! Nu hvor jeg ikke har været supermeget rundt til diverse modeuger, da jeg har bestemt mig for at gøre mindre i street style-fotografi, har jeg lidt manglet noget, nemlig at rejse!

Så derfor er jeg draget med min skønne blogger-kollega og veninde, Laura, til Paris i et par dage.. Og ih hvor er det tiltrængt! Vi mødtes i går i Københavns lufthavn lidt før afgang, så vi kunne skyde et par fine rejse-fotos i den smukke gang mellem indenrigs og udenrigs. Når jeg rejser hopper jeg altid i behagelige outfits og har en bog med til ventetiden – selvom det ikke var så nødvendigt, da jeg havde en rejsekammerat denne gang – så jeg rigtig kan hygge mig mens jeg rejser.

I skal nok få en del fine Paris-indlæg at se i det næste stykke tid, så glæd jeg – det gør jeg i hvert fald!

CPH lufthavn-5CPH lufthavn-10CPH lufthavn-12CPH lufthavn-6CPH lufthavn-3CPH lufthavn-13