tidsløst og til tiden

nemesis babe cluse watches collaboration blogger marie my-8 nemesis babe cluse watches collaboration blogger marie my-6 nemesis babe cluse watches collaboration blogger marie my-2  nemesis babe cluse watches collaboration blogger marie my-3 DRESS & JUMPER: SECOND HAND, GOLD WATCH: CLUSE, SILVER WATCH: CLUSE

Jeg er både typen, der går med ur, og typen, der ikke gør. Jeg har haft en meget lang urløs periode på det seneste, fordi jeg ikke rigtigt synes at kunne finde det rigtige ur, der passer til min stil – det er jo problemet med en eklektisk stil, at smykker skal være meget enkle for at kunne passe ind hver dag. Jeg har fået mange tilbud om samarbejder med urfirmaer på bloggen, men det var først for nyligt, da hollandske Cluse tog kontakt til mig, at jeg endelig slog til.

Det ur, jeg har ledt efter er nemlig et, der både er en smule tidsløst og vintage samtidigt(vi ved jo alle at jeg har en forkærlighed for alt, der ser gammelt ud!) – et der ligner dem, min mormor gik med da hun var i live: klassisk sølv eller guld metalmesh og en enkel urskive uden tal. Det kan mikses med hvad end andre smykker man bruger, og som kan tilpasses alt mit tøj. Og netop de metalmesh-ure fandt jeg hos Cluse – jeg synes både de har et ret moderne look og kan sagtens gå til et skarpt, grafisk outfit, mens de også helt sikkert kan smides til et grannychic vintage-look. Jeg elsker diversiteten i sådanne små accessories, nu min garderobe peger både i øst og vest!

Udover at jeg endelig har fundet mig de fineste ure som accessories, bliver jeg altid mindet en smule om min mormor, når jeg kigger på mit håndled.

 

Tjek CLUSE ud her!

Indlægget er sponsoreret og udgivet i samarbejde med CLUSE Watches