tilbage til arbejdet..

 photo PARISIGEN_zps744dab6a.jpg

.. ikke at jeg har noget imod det, ganske kontrært endda! Jeps, i dag smider jeg korpusset ind i en flyvemaskine eller to og drager mod en, efterhånden, ret så velkendt by, nemlig Paris. Couture-ugen begynder på mandag og jeg smutter derned i god tid både for at nå at nyde byen lidt mere og for at indkøbe lidt vintagetøj til min anden arbejdsplads, Café Klædeskabet. Men derudover skyder jeg jo streetstyle igen denne modeuge, dog for første gang med 7D’eren, hvilket jeg er ret spændt på. Denne uge arbejder jeg både for Cover og Soundvenue, så om jeg får travlt når jeg kommer hjem til mit lille værelse foran computeren og med en masse billeder i kassen hver dag, pyha! Men det er ret fedt at have nogen at arbejde for og jeg arbejder umådelig godt under deadline, så mon ikke det går? Er I klar til lidt flere Pariserbilleder herfra?

Going back to work… not that I mind it, though, quite the contrary! Yep, today I’m throwing my bod into an airplane or two and heading back to a city that I’ve come to know quite well through the past few years, Paris. The couture week starts this Monday and I’m going there early both the take in the city a bit more that I usually get to and to buy some vintage clothes for my other workplace, Cafe Klædeskabet. I’m also going to be street styling again, and this time is the first time with my 7D, which I’m quite excited about. this week I’ll be working for both Cover and Soundvenue, so I’ll be super busy once I get back to my little room with my computer and a lot of photos, phew! but I really like working for someone and luckily I work really well under a deadline, so I’mm sure it’ll work out just fine. Are you ready for some more Paris photos?