time for a swim

bikiniBIKINI ON PHOTO, PRINTED BIKINI, STRIPED BATHINGSUIT, DOTTED BIKINI, RED&BLACK BIKINI, FLORAL BATHINGSUIT, TURQUOISE BIKINI, STRIPED BIKINI, PRINTED BATHINGSUIT, FLORAL BIKINI

 

 

For første gang i ni år er jeg på badeferie og jeg elsker det! Jeg har taget hele tre bikinier og to badedragter med. Efter ikke at have været på badeferie så længe, er jeg blevet komplet fascineret af badetøj og solen. Jeg er endda begyndt at slikke sol og droppe min helårs-vinterbleghed for første gang i årevis – pludselig ser man så frisk ud med lidt farve i ansigtet, lyst hår og så er neglelak lige den tand flottere på solbrændte fingre, har jeg opdaget.

Både på grund af min solbadning og generel badning i middelhavets blå, skifter jeg tit bade-outfit(for ikke at få for skrappe solstreger) og går og drømmer om nye, printede badedragter – hvor flot er den stribede og turkise lige? – og om bikinier i diverse farver, prints og former. Jeg er vild med den 90’er-agtige, stribede bikini og Gannis blomstrede sag. Jeg skal på en lille ferie i august også, så jeg pønser lidt på at opgradere strand-garderoben med en af sagerne på collagen!

Hvilke bade-outfits sporter I her til sommer?

 

[show_shopthepost_widget id=”865079″]