6 ting at fordrive tiden indtil jul med og 4 sidste øjebliks-julegaveideer

nemesis babe blog marie jensen blue knit sunday post-4

Juleaften er så tæt på men alligevel virker den uendelig langt væk – til jer, der synes julen er for tæt på og mangler inspiration til de sidste julegaver her i den 11. time og til jer, der mangler noget at fordrive tiden med har jeg derfor lavet dette lille indlæg med idéer til både det ene og det andet!

Lige HER kan du finde en håndfuld stilfulde film, du kan fordrive din lillejuleaftensdag med.

Hos søde Emily er der en hel masse hygge- og gaveinspiration at hente HER!

Skal der hygges i køkkenet, kan du spendere hele dagen i køkkenet med et kagehus, ligesom Pernille har gjort HER.

Du kan øve dig i at lave den perfekte frisure til juleaften med en casual krølle-guide hos Christina HER

For lidt kreativ – digital – hygge og inspiration kan du gå amok i velkuraterede pinboards og skabe din egen omgang opslagstavler på Pinterest – tjek min ud HER!

Få inspiration til superfin stjerneformet julegave-indpakning HER!

 

stylebutler jakke giveaway-5

Sidste øjebliks-julegaver kan jo både være til én selv og til andre – hvis du ikke ville have noget imod at få en ekstra julegave selv, kan du for eksempel vinde den fine fjerjakke på billedet herover PÅ NEMESIS, BABEs FACEBOOKSIDE!

Vil du både være gavmild mod dig selv og andre samtidigt, kan du hjælpe en af mine danske favoritdesignere, Nicholas Nybro, med at samle penge til hans show i februar HER og som tak kan du vælge en cool NN-t-shirt eller endda billetter til hans modeshow – også en rigtig fin julegave-idé hvis du har en modeinteresseret ven, veninde eller søster!

En god gave, som vil være nyttig hele det kommende år for den kunst- og kultur-interesserede – og som jeg også ville elske at få fingrene i, er et meldemsskab til et museum, hvor man får gratis indgang for sig selv og tit også for en ledsager hele året rundt! Køb medlemsskaber til Arken, Louisiana, Kunsten, Aros, Brandts.

Er du mere til fine DIYs kan du stadig nå at lave fine julegaver med DISSE DIY gave-guides hos Glitter Guide!