Ting jeg vil gøre denne sommer

nemesis babe by emma silke ice cream second day-3-2 sommer

Ligesom sidste sommer bød på noget af en forandring i form af både de første ferierejser i årevis samt et ryk fra Aalborg til København, har jeg en fornemmelse af at denne sommer også kommer til at byde på et skift fra én periode i mit liv til en anden. Jeg smækker nok et indlæg op senere på sommeren omkring hvad, der vil ændre sig, når jeg ved det(uuuh, sikket mysterie!).

Men indtil da får I lige en lille liste af ting, jeg har gået og tænkt på, jeg vil gøre denne sommer.

  1. Jeg vil lære rumænsk. Jeg har stadig lidt under to uger tilbage i rumænien, og med et sprogøre der siger spar to har jeg planer om at kunne føre en samtale på rumænsk før jeg tager hjem d. 14. Jeg kan allerede sige “jeg kan lide hvad du har på” og “3 for 10 lei, super kvalitet!”.
  2. Jeg vil give fremmede flere komplimenter. Jeg ser så umådeligt mange sindssygt flotte og cool folk på gaden i København og denne sommer vil jeg øve mig i at fortælle dem, jeg ser, hvor seje de ser ud. Det er en super win-win, da folk tit er glade for at få komplimenter, hvilket gør at man selv bliver så glad.
  3. Jeg vil begynde at nørde mode lidt mere. I mange år på bloggen har jeg nørdet alle kollektioner på style.com enormt meget, men over det seneste år er det gået lidt i stå. Så fra og med i går(hvor couture-ugen i Paris startede) begynder jeg at nørde kollektioner igen og lave inspirations-collager, jeg måske kan bruge til fremtidige projekter og shoots.
  4. Jeg vil lave nogle f***ing lækre fotoskydninger i Transsylvanien. At bo hos en god ven, der også er fotograf og har samme kreative og æstetiske fornemmelse er enormt inspirerende. Andreea og jeg har allerede planlagt alt, der skal skydes til bloggen hernede samt shoots i saltminer, bjerge, på tage og i byen. Det bliver så sweet, glæd jer!
  5. Jeg vil e-maile alle mulige, jeg vil arbejde med. Efter video-projektet, jeg skrev om her, og med de idéer Andreea og jeg har, har jeg en enorm trang til at arbejde mere projekt-baseret for kunder. Så denne sommer vil jeg lave en liste over folk og brands jeg vil arbejde med og derefter gå amok med e-mails.
  6. Jeg vil lave ingenting. Når man har idéer og arbejder med sig selv som boss er det svært at holde fri, men min tur til Rumænien har allerede gjort at jeg er blevet bedre til at holde fri. I lørdags brugte jeg for eksempel halvdelen af dagen på at spise kiks med brie og kigge ud af vinduet uden dårlig samvittighed.
  7. Jeg vil prøve at skrue ned for stressfaktorer. Over de sidste to-tre måneder har jeg været stresset til det punkt hvor det er usundt. Fra nu af må jeg til at vælge med omhu hvilke projekter og ting, jeg skal bruge energi på og skære det fra, der føles overflødigt. Det er bare lidt svært, når det, der stresser, er alle de sjove ting!
  8. Jeg vil finde ud af hvad der skal ske fra nu af. Lige pt. står jeg lidt overfor en skillevej og jeg kan mærke at der skal ske noget. Noget skal ændre sig og jeg kan mærke at jeg vil til at arbejde med det, der skal forme mig fremover. Noget skal ske – om det bliver den ene eller den anden vej, jeg tager, ved jeg nogenlunde når sommeren er ovre og så skal der bare kløs på. Men planen går ultimativt ud på mere kreativitet uanset hvad der sker. Nice.
  9. Jeg vil skrive mere. Efter at komme tilbage til eksamensskrivning efter 3 år ude af skolesystemet, har jeg mærket hvor meget jeg nyder at skrive. Samtidigt har jeg set at I også er glade for mine længere, modefaglige indlæg, og det giver blod på tanden!