tirsdagens

fisk-4 pink-1-6 fisk-3 pink-2-6 fisk-2LÆBER: CANDY YUM-YUM fra MAC, T-SHIRT: FROMAGE, BUKSER: ASOS, TASKE: SECOND HAND, SANDALER: VAGABOND

I går stod dagen på en masse hygge, shopping med min kæreste(ikke til mig, desværre), en løgnhistorie på Starbucks(hvorfor ikke lyve om hvad man hedder, når muligheden byder sig? Hvad ville du sige at du hed?), lidt træning og sidst et par timer på job.

Jeg var sprunget i et outfit, jeg selv var ret vild med, nemlig en god omgang print-på-print, på den nemme måde: et geometrisk print på underkroppen og et fjollet fiske-print på overkroppen. Jeg er virkelig vild med at der er en smule mere action end bare ét enkelt print, og så er jeg simpelthen så tosset med min gamle, tossede Fuck Fish t-shirt. Til al det print havde jeg tilsat dejligt simple accesories: sort bælte, sort håndtaske og mine sorte slides, som jeg stort set lever i for tiden.

Frisuren bestemte jeg mig for også at holde på et lidt pudsigt niveau ligesom outfittet, og jeg smed mit hår op i en høj fletning med en lille fletning omkring elastikket, så den store fletning struttede en smule mere.

Jeg var ret vild med outfittet selv – behageligt, pudsigt, farverigt og sjovt, hvad er der ikke at elske?

Hvad synes I om mit look?
SHOP MIT OUTFIT:
[show_shopthepost_widget id=”124990″]