tirsdagens

outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger -1 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger -3 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger -5 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger -6 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger -4 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger -2 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger -7LÆBER: UP THE AMP FRA MAC, SWEATER + JAKKE: SECOND HAND, TASKE: REBECCA MINKOFF, SOKKER: H&M, SKO: MARNI

I tirsdags var jeg på en solrig og blæsende bloggerdate med søde Emma og i den anledning var jeg hoppet i min kæmpesweater og en jakke, jeg købte for et år siden men aldrig har fået brugt. Jeg er ret vild med de fine geometriske former og pink/lilla/blå-farveblandingen.

Jeg er begyndt at droppe mascaraen og køre hvid eyeliner og læbestift i stedet, for et mere friskt, ungt og forårsagtigt look. Jeg kan slet ikke vente til at det bliver forår igen, hvilket nok også kan spottes på mit forsøg på at vise hud(dog tilsat nylonstrømpe). Selvom vinteren ikke engang har været så forfærdeligt hård eller kold, har jeg umådeligt meget brug for forårets solskin, begyndende varme og håb for at det nok skal blive varmere.

 

Hvad synes I om mit look?

 

SHOP MIT OUTFIT
[show_shopthepost_widget id=”552394″]