tøj til de knap-så-nordjydske

 photo 1ascreenshot_zps9fb87203.pngSom jeg så flittigt reklamerede for i sidste uge, var jeg på loppemarked på havnen i Aalborg i søndags, hvor jeg fik solgt en smule ud af min garderobe. Jeg fik mange kommentarer her og på instagram om at I ville købe hele molevitten, hvis bare I boede i Aalborg.. sørens! Så da jeg kom hjem med stadigt mange sække, fik jeg hurtigt snuppet et par billeder af de sager, jeg selv synes er virkeligt seje og som jeg tror I kunne være interesserede i. De er kommet på MIN TICTAIL og klar til at blive købt, pakket og sendt hjem til nye hjem i jeres garderober.. Hvad siger I?

As I’d been telling you last week, I went to the flea market this Sunday in Aalborg, where I sold out a bit of my wardrobe. I got a lot of comments here and on instagram, that you’d love to buy my stuff, if only you were in the Aalborg area.. dang! So when I returned from the market with a lot of bags of clothes still, I quicky snapped a few shots of the things I find really cool and that I think you’d be interested in. They’ve made it to MY TICTAIL and are ready to be bought, packed and sent to their new homes in your wardrobes.. So what do you say?