top 3 ss14-kampagner

 photo kenzo-spring-summer-2014-campaign_zps5420875c.jpg photo celine-spring-summer-2014-campaign_zps84057be3.jpg photo soniarykiel_zpse31df942.pngphoto sources: businessoffashion, Buro247

 

Når jeg laver inspirationsindlæg, går jeg som regel efter at vise jer collager eller mode-serier, der giver mig idéer til nye måder at klæde sig på. Men noget, som også har inspireret mig en del, men som jeg har gået omkring, når jeg skulle smide mine inspirations-indlæg sammen, er kampagnerne. De allerførste billeder du ser, når du åbner et hvert modeblad, og billeder der er mindst ligeså inspirerende som modeserierne inde i bladene, hvis ikke mere. Så nu får I en lille portion deraf – en lille kavalkade af mine yndlings-kampagner fra den igangværende sæson:

Kenzos kampagner har fået mig op ad stolen de sidste par sæsoner – blandt andet med miniature-kampagnen for øjenkollektionen sidste sæson – og det gør de såmænd også denne gang. Deres altid farverige udtryk kombineret med ss14-kollektionens fiske-tema giver de fineste billeder og et ret så interessant kig på kollektionen. Næstefter Kenzo, kan jeg ikke undgå at bringe Celine ind i kavalkaden, ligeledes. Deres seneste kampagner har været en smule mere rolige, men har alle indeholdt det samme lækre, analoge look, som var det hele skudt på film. Det samme look synes jeg det bibeholder denne sæson – dog med et ekstra twist af farvefest og en hel masse bevægelse, hvilket alle kan stole på at jeg er tosset med. Den sidste kampagne jeg har valgt at tage med er Sonia Rykiel, udelukkende på grund af det fantastiske, grafiske look, hvor iscenesættelsen af tøjet med de store figurer gør billederne nærmere kunst end salgskampagne efter min mening.

Mh-mh-mh, sikken omgang kampagner! Hvad synes I om dem – og hvilke er jeres yndlings-kampagner denne sæson?