Top 5 SS16 kampagner

Denne sæson har bragt en del spændende og kreative billed-kampagner fra de store modehuse inklusiv lyserøde badeværelser, vaskehaller og Masaier – her er mine 5 favoritter! I kan se resten af de fine SS16 kampagner ved at klikke på linket over hvert billed.

 

MOSCHINOMoschino-Spring-Summer-2016-Campalgn03

I forlængelse af vaskehals-kollektionen smider Moschino denne sæson en skøn og farverig kampagne på banen med – you guessed it – vaskehals-tema. Jeg er personligt vild med det gennmførte, kreative udtryk og de små pudsige detaljer, som et guldspejl og referencer til Powerpuff-pigerne.

 

KENZOKenzo-Spring-Summer-2016-Campaign02 Kenzo har denne sæson kommet med en kampagne, som stikker en del ud fra de tidligere billedkampagner modehuset har smidt på banen de senere år. Denne gang er vi kommet ud af det farverige fotostudie og ud i virkeligheden. Jeg er tosset med det farverige tøj overfor den rå natur og de gamle biler!

 

SPORTMAXSportmax-Spring-Summer-2016-Campaign01 Sportmax har kommet med det, der nok har været min favoritkampagne denne sæson. I noget, der ligner et rodet baglokale med dele af statuer, stole, lamper og værktøj får den et super eklektisk udtryk, der går helt formidabelt med det farverige tøj. Jeg er fan!

 

VALENTINOValentino-Spring-Summer-2016-Campaign11 Valentino er taget på besøg hos Masai-folket i sin SS16 kampagne med kollektionen, der netop er inspireret af Masaierne. Jeg er vild med de fine billeder, der er skudt i Masai-landsbyer og med masser af Masaier som statister. Dog skuffer det mig lidt, at Valentino kun har valgt at bruge én sort model i kampagnen, som kun er med på få af billederne, da jeg synes det ville give supergod mening at lave netop denne kampagne med udelukkende sorte modeller.

 

GUCCISkærmbillede 2016-01-29 kl. 12.16.02 Gucci kører 70’er-grannychic stilet fuldstændigt ud i sin farverige og vilde SS16-kampagne. Prints og voldsommme farvekombinationer gør kampagnen ret spændende at se på og at det hele er skudt på forskellige locations giver et superfdt udtryk.

Hvilken er din favorit?


Udgivet

i

af

Kommentarer

0 svar til “Top 5 SS16 kampagner”

 1. henriette Avatar
  henriette

  Hej
  Jeg har i lang tid haft svært ved at se alle dine billeder.. Det er altid kun dit første billede i hvert indlæg der bliver uploaded. Har prøvet på forskellige enheder. Men intet dur, heller ikke når jeg direkte går ind på din hjemmeside. Ved ikke om problemet er hos dig eller mig, men det er kun din blog der ikke virker når jeg bruger bloglovin til mit daglige fix 🙂 Hvis det ikke blot er mig, så ved du ihvertfald besked nu
  Kh Henny

  1. Marie My Avatar

   Hej Henriette,

   Er hvor underligt!jeg ved at mine billeder ikke virker i bloglovin’ appen men at de ikke virker generelt har jeg ikke hørt før – øv! Jeg ser på om det er et problem herfra 😉