Top 5 SS16 kampagner

Denne sæson har bragt en del spændende og kreative billed-kampagner fra de store modehuse inklusiv lyserøde badeværelser, vaskehaller og Masaier – her er mine 5 favoritter! I kan se resten af de fine SS16 kampagner ved at klikke på linket over hvert billed.

 

MOSCHINOMoschino-Spring-Summer-2016-Campalgn03

I forlængelse af vaskehals-kollektionen smider Moschino denne sæson en skøn og farverig kampagne på banen med – you guessed it – vaskehals-tema. Jeg er personligt vild med det gennmførte, kreative udtryk og de små pudsige detaljer, som et guldspejl og referencer til Powerpuff-pigerne.

 

KENZOKenzo-Spring-Summer-2016-Campaign02 Kenzo har denne sæson kommet med en kampagne, som stikker en del ud fra de tidligere billedkampagner modehuset har smidt på banen de senere år. Denne gang er vi kommet ud af det farverige fotostudie og ud i virkeligheden. Jeg er tosset med det farverige tøj overfor den rå natur og de gamle biler!

 

SPORTMAXSportmax-Spring-Summer-2016-Campaign01 Sportmax har kommet med det, der nok har været min favoritkampagne denne sæson. I noget, der ligner et rodet baglokale med dele af statuer, stole, lamper og værktøj får den et super eklektisk udtryk, der går helt formidabelt med det farverige tøj. Jeg er fan!

 

VALENTINOValentino-Spring-Summer-2016-Campaign11 Valentino er taget på besøg hos Masai-folket i sin SS16 kampagne med kollektionen, der netop er inspireret af Masaierne. Jeg er vild med de fine billeder, der er skudt i Masai-landsbyer og med masser af Masaier som statister. Dog skuffer det mig lidt, at Valentino kun har valgt at bruge én sort model i kampagnen, som kun er med på få af billederne, da jeg synes det ville give supergod mening at lave netop denne kampagne med udelukkende sorte modeller.

 

GUCCISkærmbillede 2016-01-29 kl. 12.16.02 Gucci kører 70’er-grannychic stilet fuldstændigt ud i sin farverige og vilde SS16-kampagne. Prints og voldsommme farvekombinationer gør kampagnen ret spændende at se på og at det hele er skudt på forskellige locations giver et superfdt udtryk.

Hvilken er din favorit?