torsdagens

ENGLISH? CLICK HERE!

outfit august nemesis babe milan-2 outfit august nemesis babe Milano i parken-1 outfit august nemesis babe Milano i parken-9 outfit august nemesis babe Milano i parken-8 outfit august nemesis babe Milano i parken-5 outfit august nemesis babe milan-1LÆBER: L’OREAL, T-SHIRT: ASOS, SKØRT: venligst udlånt af BAUM UND PFERDGARTEN, SKO: VAGABOND, TASKE: SECOND HAND

Jeg håber I nyder efteråret hjemme i det ganske land – i øjeblikket spenderer jeg min tid i Milano med det samme, som jeg plejer, når jeg er hernede: street style! Jeg er begyndt at sætte mere og mere pris på behagelige outfits, nu når man skal rende rundt i byen hele dagen og arbejde, så i torsdags, gjorde jeg livet rigtig lækkert for mig selv.

Jeg var sprunget i en af de udlånte sager fra Baum und Pferdgarten, nemlig den skønne plisserede nederdel, og havde tilsat den min vidunderlige leopard t-shirt. Jeg er begyndt at få øjenene op for mere løse silhouetter og jeg kan ret godt lide den løse overdel med den fine nederdel – når man ifører sig sådan en skarpt plisseret nederdel, synes jeg ikke det gør noget at resten af outfittet er lidt laid back, da nederdelen give det hele et klassisk touch.

Hvad synes I om mit løse arbejds-outfit?

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”276986″]